Фан Клуб: Јувентус

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Мора да се земат 3 бода вечерва.. следно одиме на Фиорентина а "конкурентите" под нас сите победија.... 4-3-1-2 Neto, Lichtsteiner,Barzagli,Chiellini, Asamoah,Marchisio,Khedira,Sturaro,Pjanic,Dybala,Gonzalo..

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.246
Поени од реакции
18.449
Дибала има потреба од повеќе минути да изигра, очекувам да биде стартер и во среда во купот против Аталанта. Другите одлично денеска, особено ми се допадна движењето на играчите при конструкцијата на третиот гол.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Рутинирано без некоја игра... задоволен од резултатот... од играта не. Дебелиот слабо јадел за празниците..

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Игуаин 12 гола со две утакмици помалце од Икарди и Џеко.. сите добро изиграа дури и Азамоа.Пјаца сакам да го видам за со Аталанта.

п.с една утакмица помалце

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.815
Поени од реакции
17.760
Allegri was again asked about the reports he was preparing for a life in the Premier League and laughed it off.

“I am studying English, but I have been for many years. It’s incredible, the very day I arrived in London with my daughter, I walked through the airport and saw a giant picture of me on the newspaper saying I was meant to be joining Arsenal. Dammit, I said, today this had to happen?!

“I am very happy at Juventus and until they kick me out, I’m content to stay.”

Асамоа докажа денес зошто Конте го форсираше лево а ние сите пискавме како треба да игра на средина итн итн итн. Задоволен сум од сите, Пјанич зад напаѓачите е најефикасен се дуго е грев. Стураро не треба да игра напред стварно не треба секоја чест како се боги како одзема топки и ја има цврстината али ја нема техниката ама во оваа формација е прероден мн додава во тимот.. Одлично изиграно денес Асамоа најпоќе ме изненади.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.686
Поени од реакции
88.655
Дибала има потреба од повеќе минути да изигра, очекувам да биде стартер и во среда во купот против Аталанта. Другите одлично денеска, особено ми се допадна движењето на играчите при конструкцијата на третиот гол.
Дибала ќе има време да се покаже во понатамошниот дел од сезоната, он и онака ќе игра секоја недела... За во среда сакам да го видам Пјаца, овој беше 3 месеци надвор, а сеуште ме копка што фрливме 25 милки за него... Сеуште се нема доискажано на зелениот терен, затоа очекувам против Аталанта од 1ва минута да стартува.

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.815
Поени од реакции
17.760
Beppe: “Evra is still with us. He was not called up by mutual agreement, as he is considering his future,” director of sport Marotta told Mediaset Premium.

“It’s only right he’s taking a moment to reflect, as his contract will expire in June, he is 35 years old going towards 36. We’ll see next week.

“I don’t think we need to find a replacement, as we have internal options like Kwadwo Asamoah and Federico Mattiello.”[DOUBLEPOST=1483917888][/DOUBLEPOST]патем ова е малито на кој ќе фрлиме 7м

https://video.twimg.com/tweet_video/C1l2maXXcAEB-j0.mp4

Последно уредено:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.815
Поени од реакции
17.760
Тек кога ќе влезе во форма..
Miralem Pjanic's season by numbers:

21 Games
6 Goals
8 Assists
47 Chances Created

Ова е од Around J[DOUBLEPOST=1483924671][/DOUBLEPOST]Ај на здравје

Juventus have secured Sead Kolasinac
The Bosnian left-back is a free agent in the summer when his contract with Schalke expires and Sky Sport Italia report that Juve have already secured the player.

Последно уредено:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.686
Поени од реакции
88.655
Ај на здравје

Juventus have secured Sead Kolasinac
The Bosnian left-back is a free agent in the summer when his contract with Schalke expires and Sky Sport Italia report that Juve have already secured the player.
А да почекаме до Јуни официјално да потпише...јер Витселови трауми од минатото :LOL:

DeviAngel

Член од
6 април 2010
Мислења
19.815
Поени од реакции
17.760
Kolasinac accepts Juventus?
Reports suggest Sead Kolasinac has accepted Juventus, but he’ll only arrive in January if Patrice Evra leaves.[DOUBLEPOST=1484004355][/DOUBLEPOST]Rincon on why Juve over Roma "As soon as I heard the name Juventus I had no doubt. The best Italian club. I want to win many titles here."

Aлегри набргу ќе има состанок со хиерархијата на Јуве за продолжување на договорот најверојатно и да им кажи дали има план за такво нешто.[DOUBLEPOST=1484006913][/DOUBLEPOST]Evra's agent will meet with Valencia tomorrow. [Sky]

Последно уредено:
O

ob1

Гостин
Не сериозно, дали има шанса летово Дибала да премине во Реал? Знам дека е надежен играч за Јувентус, и потенцијален играч врз кого во иднина би граделе екипа ама се покажало во минатото дека Јувентус си ги продавал клучните играчи за ДОБРА цена (велам добра, зашто ако го прадавате ќе го дадете за многу пари очигледно). Од друга страна, се почести се медиумите уште сега дека Реал планира да загризе за него летово, на Реал му треба нов poster boy и мега трансфер ѕвезда која ќе продава дресови, на ова се додава фактот што и Флорентино Перез веќе неколку трансфер рока нема купено играч кој е потенцијална ѕвезда, така да се ќе се сведува на тоа дали Дибала ќе сака да остане во Јувентус или не. Јуве сигурно ќе го дадат за правилната цена, а сите знаеме дека на Реал не му биле никогаш проблем парите.

I come in peace, не вадете одма ножеви и пиштоли само си праиме муабет. :)
Те цитирам овде, да не ја труеме темата за Серија А.

Kajgana Shop

На врв Bottom