Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Според пишувањево над мене, Страчателава посабајлечки го истрескал на Верати.

А неколку поста погоре ја има Карина во бикини, и Валентина сликана без градник :toe:

Али што е тука е... Еве гледај да не се изнагледаш, урамни го на аватар.

VERRATTI.jpg

Кој е овој Толисо што кошта 45 милиони? Кој е бре, од која џунгла излегол?
Нзонзи? Па овој до вчера играше во англискине тимови што се бореа за опстанок... Ова ли е топ засилување?

Мареска и О'нил вратете се, се ви е опростено!!!

Добра ноќ...
еден куп се спрдаат за НЗонзи заради презимето, демек смешно и по автоматизам багатела играч, па и кога ќе додадеш дека е дел од Стоук стереотипот е комплетен. Многу добар шут има, долгоног играч кој има и брзина и знае да повлече топка од средина накај напад. Исто го бива и за со глава/дуели зошто е 2 метра. Едино дефанзивата му е послаба точка ама Севиља го има оној Криховјак да го врши тоа.
.

Мој пост за Н`Зонзи од преклани. Не знам зошто имате таква перцепција повеќето створено за играчот, играл за Стоук, епа мора од некаде да почне со кариерата :toe:

I so mene se sprdaat(?!) Radi juzeof.
Da imav asalen juzer mnogu pogolem aftoritet ke bev, nisto nemase da pominit bez mene.[DOUBLEPOST=1483651542][/DOUBLEPOST]Елкан имал голема желба да го тргнит Андреа од Јуве и да го преместат во Ферари или кај било.

Последно уредено:
Kako tvrde Sky Sport Italia i Calciomercato, Juventus želi u svoje redove da dovede Schalkeovog Seada Kolašinca.

Patrice Evra će napustiti klub ili u tekućem prelaznom roku ili na ljeto tako da je Juventusu potrebna zamjena za Alexa Sandra, a torinski klub je vidi u reprezentativcu Bosne i Hercegovine.

Ugovor Schalkea i Kolašinca traje do ljeta ove godine i Juventus ima namjeru da već sada osigura njegove usluge tako što bi igrač na ljeto došao besplatno, međutim ako Evra odluči da napusti klub u narednim danima onda će predstavnici Juventusa početi pregovore sa Schalkeom oko dovođenja Kolašinca u ovom prelaznom roku.

Još jedna opcija je Mattia De Sciglio ali Milan nema namjeru da proda ovog igrača koji bi uskoro trebao da potpiše produženje ugovora.

Prema tvrdnjama talijanskih i engleskih medija, Patrice Evra bi u tekućem prelaznom roku mogao napustiti Staru damu.

Prvi izbor Massimiliana Allegrija na poziciji lijevog beka je Alex Sandro, a Francuz je navodno otvoren za promjenu sredine i održat će sastanak sa klubom na kojem će biti odlučena njegova budućnost.

Engleski mediji tvrde kako je Manchester United svom bivšem igraču ponudio povratak i direktorsku ulogu nakon okončane igračke karijere, a Sportitalia navodi da je i Valencia ozbiljno zainteresovana za Evrine usluge.

Sportski direktor Valencie je danas boravo u Milanu gdje je održao sastanak sa Juventusom oko transfera Simonea Zaze u španski klub, ali je izrazio interes i za dovođenjem Evre.

Odluka Francuza se očekuje u narednim danima a njegov odnos sa Juventusom će u svakom slučaju ostati odličan. U slučaju odlaska lijevog beka Juventus će se, tvrde talijanski mediji, okrenuti Darmianu ili De Scigliu za kojeg su spremni da Milanu ponude usluge Simonea Zaze.

Не сум го гледал Колашинац, али млад е 23 години има и башка му истекува договорот на лето со Шалке... значи МОРА да се донесе еден играч на таа лева бековска позиција, дека Евра веќе за кур не го бива. Ете Марота од парите што планираше да ги фрли на Витсел, нека ги понуди на Шалке за босанецов, и пуна капа... мислам да не чекаме сеа кинезите да пратат понуда за него :D. Евра кога дојде кај нас играше солидно, се трудеше и покрај годините, сеа противничките играчи се шетаат крај него како Бејл против Маикон, а она што ме нервира најмногу е што премногу се глупира на социјалните мрежи, значи НЕ ми треба таков играч во тимот... фала ти за се, али време е едно чао да си кажеме.

Лева страна - Сандро и евентуално Колашинац
Десна страна - Алвеш, Лихт до Мај и да се надеваме од идна сезона Лирола.

Барем на таа позиција ќе немаме проблеми во иднина.[DOUBLEPOST=1483719570][/DOUBLEPOST]Around J објави дека Евра не е веќе играч на Јувентус, го немало дури на списокот на повикани за неделниот дуел против Болоња... Најверојатно двете страни решиле предвреме да го раскинат договорот.

Последно уредено:
Не сум го гледал Колашинац, али млад е 23 години има и башка му истекува договорот на лето со Шалке... значи МОРА да се донесе еден играч на таа лева бековска позиција, дека Евра веќе за кур не го бива. Ете Марота од парите што планираше да ги фрли на Витсел, нека ги понуди на Шалке за босанецов, и пуна капа... мислам да не чекаме сеа кинезите да пратат понуда за него :D. Евра кога дојде кај нас играше солидно, се трудеше и покрај годините, сеа противничките играчи се шетаат крај него како Бејл против Маикон, а она што ме нервира најмногу е што премногу се глупира на социјалните мрежи, значи НЕ ми треба таков играч во тимот... фала ти за се, али време е едно чао да си кажеме.

Лева страна - Сандро и евентуално Колашинац
Десна страна - Алвеш, Лихт до Мај и да се надеваме од идна сезона Лирола.

Барем на таа позиција ќе немаме проблеми во иднина.[DOUBLEPOST=1483719570][/DOUBLEPOST]Around J објави дека Евра не е веќе играч на Јувентус, го немало дури на списокот на повикани за неделниот дуел против Болоња... Најверојатно двете страни решиле предвреме да го раскинат договорот.
Сеа го бркаме тој малиот 19 шо е од Болоња ако е ова вистина.

Иначе се погласни се гласините дека Елкан сака да го 'исфрли' Ањели од Јуве поради аферите и глупостите фактички сите фудбалери кои ги носиме после аферата морало да добијат АМИН од Елкан. Ако немам успех против Порто ќе го јадел чеканот Ањели затоа што пред се во ЛШ не е задоволен Елкан. Марота и Паратичи исто го подржвале Елкан и цел борд, прашање на време било кога Недвед ќе стани председател на Јуве. Патем Елкан му забранил на Ањели да го признај синот со новата девојка/жена некоја си турчника додека е председател на Јуве, цела фамилија биле разочарани од Ањели и ја сакале бившата жена.

Иначе се погласни се гласините дека Елкан сака да го 'исфрли' Ањели од Јуве поради аферите и глупостите фактички сите фудбалери кои ги носиме после аферата морало да добијат АМИН од Елкан. Ако немам успех против Порто ќе го јадел чеканот Ањели затоа што пред се во ЛШ не е задоволен Елкан. Марота и Паратичи исто го подржвале Елкан и цел борд, прашање на време било кога Недвед ќе стани председател на Јуве. Патем Елкан му забранил на Ањели да го признај синот со новата девојка/жена некоја си турчника додека е председател на Јуве, цела фамилија биле разочарани од Ањели и ја сакале бившата жена.

hqdefault.jpg

According to Mediaset, Orsolini is close to joining Juventus for €7m.

Juve have Asamoah & Mattiello to fill the role of Evra & Kolasinac could also be a target for January. [Sky]

Evra is open to accepts the offer of Valencia but he's waiting to see if there's an opportunity for a return to Man United. [Sky]

There's an agreement between Juventus & Valencia for the transfer of Zaza on loan with obligation to buy after 6-7 games. [Sky]

The deal only lacks the final yes of Zaza. [Sky]

Orsolini chose Juventus. Juve will meet with Ascoli on Monday to close the deal. The player will stay Ascoli until June. [Sky]

Turkish Reports: Former Juventus defender Martin Caceres will join Trabzonspor. He will undergo medical tests on Monday.[DOUBLEPOST=1483745910][/DOUBLEPOST]#Evra has accept transfer proposal to #Valencia. (DiMarzio)

Последно уредено:
Iako se samo spekulacii ova i verojatno ke go prodolzi dogovor, sepak ako se desi, ocekuvam Juve da baraat preku 100ka, poveke i od transferot na Pogba.

Za mene najkvaliten igrac vo Juve posle Delpiero.
Недвед ми се чини беше најнајквалитетен играч во Јуве :)[DOUBLEPOST=1483797860][/DOUBLEPOST]"As for my future, I am happy at Juventus and naturally hope to stay here for a long time. I don’t think my era at Juventus is over. I am very happy here and hope to stay for many years.” - Allegri

Последно уредено:
Чим евра оди, лупни 25мил за Рикардо Родригез од Волфсбург и хајт, за наредни години левата страна покриена ко со јорган.

Чим евра оди, лупни 25мил за Рикардо Родригез од Волфсбург и хајт, за наредни години левата страна покриена ко со јорган.
Ke ti kazat sega interasite deka on e rezerviran za na leto, zaedno so Colo, Grizman, Koke, Saul itn itn.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom