Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Lelele ajde veratiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој е овој Толисо што кошта 45 милиони? Кој е бре, од која џунгла излегол?
Нзонзи? Па овој до вчера играше во англискине тимови што се бореа за опстанок... Ова ли е топ засилување?
Мареска и О'нил вратете се, се ви е опростено!!!
Добра ноќ...
еден куп се спрдаат за НЗонзи заради презимето, демек смешно и по автоматизам багатела играч, па и кога ќе додадеш дека е дел од Стоук стереотипот е комплетен. Многу добар шут има, долгоног играч кој има и брзина и знае да повлече топка од средина накај напад. Исто го бива и за со глава/дуели зошто е 2 метра. Едино дефанзивата му е послаба точка ама Севиља го има оној Криховјак да го врши тоа.
.
Сеа го бркаме тој малиот 19 шо е од Болоња ако е ова вистина.Не сум го гледал Колашинац, али млад е 23 години има и башка му истекува договорот на лето со Шалке... значи МОРА да се донесе еден играч на таа лева бековска позиција, дека Евра веќе за кур не го бива. Ете Марота од парите што планираше да ги фрли на Витсел, нека ги понуди на Шалке за босанецов, и пуна капа... мислам да не чекаме сеа кинезите да пратат понуда за него. Евра кога дојде кај нас играше солидно, се трудеше и покрај годините, сеа противничките играчи се шетаат крај него како Бејл против Маикон, а она што ме нервира најмногу е што премногу се глупира на социјалните мрежи, значи НЕ ми треба таков играч во тимот... фала ти за се, али време е едно чао да си кажеме.
Лева страна - Сандро и евентуално Колашинац
Десна страна - Алвеш, Лихт до Мај и да се надеваме од идна сезона Лирола.
Барем на таа позиција ќе немаме проблеми во иднина.[DOUBLEPOST=1483719570][/DOUBLEPOST]Around J објави дека Евра не е веќе играч на Јувентус, го немало дури на списокот на повикани за неделниот дуел против Болоња... Најверојатно двете страни решиле предвреме да го раскинат договорот.
Иначе се погласни се гласините дека Елкан сака да го 'исфрли' Ањели од Јуве поради аферите и глупостите фактички сите фудбалери кои ги носиме после аферата морало да добијат АМИН од Елкан. Ако немам успех против Порто ќе го јадел чеканот Ањели затоа што пред се во ЛШ не е задоволен Елкан. Марота и Паратичи исто го подржвале Елкан и цел борд, прашање на време било кога Недвед ќе стани председател на Јуве. Патем Елкан му забранил на Ањели да го признај синот со новата девојка/жена некоја си турчника додека е председател на Јуве, цела фамилија биле разочарани од Ањели и ја сакале бившата жена.
Iako se samo spekulacii ova i verojatno ke go prodolzi dogovor, sepak ako se desi, ocekuvam Juve da baraat preku 100ka, poveke i od transferot na Pogba.
Недвед ми се чини беше најнајквалитетен играч во ЈувеIako se samo spekulacii ova i verojatno ke go prodolzi dogovor, sepak ako se desi, ocekuvam Juve da baraat preku 100ka, poveke i od transferot na Pogba.
Za mene najkvaliten igrac vo Juve posle Delpiero.
Ke ti kazat sega interasite deka on e rezerviran za na leto, zaedno so Colo, Grizman, Koke, Saul itn itn.Чим евра оди, лупни 25мил за Рикардо Родригез од Волфсбург и хајт, за наредни години левата страна покриена ко со јорган.