шта речи, ама озбилно шта речи, дали е ова можно, дали секогаш јас налетувам на натпреварите на кои има сценарио како од филм, дали секогаш јас налетувам на натпреварите во кои во 999.999 пати мојот бет би бил добитен ама кога јас уплаќам се дешава тој еден пат, тој еден пат од милион.
Кошарка Ј.Кореја, играм победа на еден тим, на 1:40 до крај водеа 66-60, заврши 68-68 во регуларен, прво продолжение на минута до крај водеа 74-70, заврши 74-74, на секунда до крај имаа 2 слободни, значи беше 74-74 и 2 слобдни за нив на една ебана секунда до крај, нормално ги промаши двете слободни, наредно продолжение противничкиот тим не промаши напад, не у смисла као погоди 4 од 5 или 5 од 7, буквално не промаши напад, беше 80-80 и лагано 2 трокји како од шала
Уште не ми се верува, плејмејкерот шутираше 2 слобдни на 1 секунда до крај на изедначен резултат, и легендата ги промаши двете, секоја чест, а се мислев дали да играм на кошаркава или да играм на Раонич да врти кога губеше 1-0 во сетови на 4 коеф, нормално Раонич сврте како од шала
А колку само се радуваше тренерот кога им свирна фаул на 1 секунда до крај, веќе почна да слави победа