POS-51
Infinity Driver
Е што е работата деСимни некој добар антивиурс, ќе видиш колку вируси/тројани/spyware/malaware ќе ти најде...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е што е работата деСимни некој добар антивиурс, ќе видиш колку вируси/тројани/spyware/malaware ќе ти најде...
За такви страни инсталирај си Spyware Terminator и уклучи му го Web Guardот и ке те предупредува кои страни се опасниЗдраво..... сакам да те прашам што мислиш со ова ако немаш добра заштита не оди на такви страни ? Зошто многу вируси има ? Што е работата јас секојдневно ја посетувам serials.ws а сум само на Spyware Doctor ?
Еasy cd-da extractor за квалитетот на звукот, а за појачување на волуменот преку Windows movie maker.Ај некое програмче за да можам да го покачувам квалитетот на мп3, или да ја зголемувам волумето
Програма за мерење на температурата на процесорот, за да не влевам во Biosot.
ми треба мозила. ке мозе некој да ми даде линк?:smir:
ми треба мозила. ке мозе некој да ми даде линк?:smir:
HDD PRO....Програма за мерење на температурата на процесорот, за да не влевам во Biosot.
Барам речник од англиски на македонски, симнав еден али трае 7 дена. идивиди речникот прима смао 30 зборови, друг некој речник или линк каде има?
Имало на он нет, али он нет страната не се отвара