Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е што е работата де :) Симни некој добар антивиурс, ќе видиш колку вируси/тројани/spyware/malaware ќе ти најде...
:) Чекај да разјасниме нешто..... не знам дали си запознаен со тоа дека инсталациите на антивирусите се направени со вградени вируси во нив така да кога инсталираш антивирус било кој да е си наоѓа свои вируси така да јас не им верувам на антивирусите и затоа и не ги ни користам затоа што имам искуство со скоро сите антивируси кој се попознати така да кога го имав нодот не наоѓаше ништо инсталирав бит дефендер се утепа од наоѓање на тројанци а компјутерот работи нормално не се ни сеќава дека има тројанци или каков вид зарази ништо ама тотално ношто се е нормално а битот наоѓа 29 тројанци :pos2: памет малку затоа повеќе не користам антивируси туку ако закачам ептен некогаш нешто преку spywareto и толку доста ми е он :) Поздрав............

Здраво..... сакам да те прашам што мислиш со ова ако немаш добра заштита не оди на такви страни ? Зошто многу вируси има ? Што е работата јас секојдневно ја посетувам serials.ws а сум само на Spyware Doctor ?
За такви страни инсталирај си Spyware Terminator и уклучи му го Web Guardот и ке те предупредува кои страни се опасни:toe:

Земи си аваст и ужвај :) Ништо др не ти треба :)

Ај некое програмче за да можам да го покачувам квалитетот на мп3, или да ја зголемувам волумето

Ај некое програмче за да можам да го покачувам квалитетот на мп3, или да ја зголемувам волумето
Еasy cd-da extractor за квалитетот на звукот, а за појачување на волуменот преку Windows movie maker.

Програма за мерење на температурата на процесорот, за да не влевам во Biosot.

ми треба мозила. ке мозе некој да ми даде линк?:smir:

Сакам некое програмче за правење хип хоп музика ова она како на пример хип хоп иџеј...но таа ја имам само барам такви програми

Барам речник од англиски на македонски, симнав еден али трае 7 дена. идивиди речникот прима смао 30 зборови, друг некој речник или линк каде има?
Имало на он нет, али он нет страната не се отвара

Барам речник од англиски на македонски, симнав еден али трае 7 дена. идивиди речникот прима смао 30 зборови, друг некој речник или линк каде има?
Еве пробај го овој:back:

Можеш и овде.:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom