П
Паган-др
Гостин
FL Studio 8 XXL фул верзија да е и со кракот.
edit: Ми дадоа. :smir:
edit: Ми дадоа. :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Moive maker, sony vegas...itno mi treba progamce za da mozam da secam,da vadam, delovi od film
Тоа неможеш, подобро побарај само акапела од песнатами треба програма за музика,да го исечам вокалот,да биде само музиката
Ај пуштете Internet download manager по ПП, некој понов и проверен..зш последниов шо го имав ми е** мајче...изглеа самиот ми ги заразуваше фајловите шо ги симнувам..ај плс..
Еве ти подобро, со ова и клипчињата од јутуб и слични страници (јупорн) можеш директно да ги симнуваш додека ги гледаш, плус и бесплатен е па нема потреба од крак.Ај пуштете Internet download manager по ПП, некој понов и проверен..зш последниов шо го имав ми е** мајче...изглеа самиот ми ги заразуваше фајловите шо ги симнувам..ај плс..
IDM 5.15 на ПП
Еве ти подобро, со ова и клипчињата од јутуб и слични страници (јупорн) можеш директно да ги симнуваш додека ги гледаш, плус и бесплатен е па нема потреба од крак.
http://www.download.com/Orbit-Downloader/3000-2071_4-10600926.html?tag=mncol
Аце има некој проблем со rapidshare фајлот што ми го даде..

Каков проблем ? Јас го симнав торентот, му направив аплоад на рапидшејр и ти го пратив линкот. Со истиот торент и јас ја симнав програмата, и работи.![]()
средено...
Здраво.....
Дали знае некој програм што зборувасе шалам потребен ми е програм на кој што се пишува текст и тој програм го изговара ми треба не обичен глас туку за правење или додавање во некоја песна во тоа песните од Megamix Sensation има такви гласови ако знае некој програм нека ми каже потребен ми е Поздрав....