Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дајте ми сериски за новото Nero 9 плс. Од serials.ws извадив 100 и нитуеден не фати сите се поминати. Благодарам![]()
ај пушти ми го и на мене..На ПП, и уште нешто, ако немаш добра заштита на оди на такви страни како што е serials.ws :wink:
Пробај со Sound Forge:smir:Многу ми е важно, дали има програма за тргање на гласот од некоја песна и доколку има, ве молам пратете ми линк за download.
Ви благодарам однапред.
Многу ми е важно, дали има програма за тргање на гласот од некоја песна и доколку има, ве молам пратете ми линк за download.
Ви благодарам однапред.
Пробај со Sound Forge:smir:
Имате ли некој линк, нешто да ми дадете да симнам речник од наглиски на македоснки, али да ми трае за стално, зашто симнав еден, али трае само 7 дена, нема клуч
Здраво..... сакам да те прашам што мислиш со ова ако немаш добра заштита не оди на такви страни ? Зошто многу вируси има ? Што е работата јас секојдневно ја посетувам serials.ws а сум само на Spyware Doctor ?На ПП, и уште нешто, ако немаш добра заштита на оди на такви страни како што е serials.ws :wink:
Здраво..... сакам да те прашам што мислиш со ова ако немаш добра заштита не оди на такви страни ? Зошто многу вируси има ? Што е работата јас секојдневно ја посетувам serials.ws а сум само на Spyware Doctor ?