Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дајте ми сериски за новото Nero 9 плс. Од serials.ws извадив 100 и нитуеден не фати сите се поминати. Благодарам:toe::vozbud:

Дајте ми сериски за новото Nero 9 плс. Од serials.ws извадив 100 и нитуеден не фати сите се поминати. Благодарам:toe::vozbud:

На ПП, и уште нешто, ако немаш добра заштита на оди на такви страни како што е serials.ws :wink:

дајте некоја програма за рапид да ставам повеке линкови одеднаш да али да е цела да не е трајал

Да прашам вака...нз дали го има по интернет..али ако го има некој, да ми пушти линк да симнам DAP Premium..ако се наоѓа..иако искрено не сум налетал на вакво нешто..

Многу ми е важно, дали има програма за тргање на гласот од некоја песна и доколку има, ве молам пратете ми линк за download.

Ви благодарам однапред.

Многу ми е важно, дали има програма за тргање на гласот од некоја песна и доколку има, ве молам пратете ми линк за download.

Ви благодарам однапред.
Пробај со Sound Forge:smir:

Ви благодарам однапред.

Пробај со Sound Forge:smir:

Со Sound Forge небива, а најдов на гугл една програма (има и туторијал) за тоа како да се отстрани гласот од песна. За повеќе, тука.

Имате ли некој линк, нешто да ми дадете да симнам речник од наглиски на македоснки, али да ми трае за стално, зашто симнав еден, али трае само 7 дена, нема клуч

Имате ли некој линк, нешто да ми дадете да симнам речник од наглиски на македоснки, али да ми трае за стално, зашто симнав еден, али трае само 7 дена, нема клуч

Еве ти речник за збор по збор да преведуваш. Можеш да додаваш зборови, да бришеш зборови, немаш лимит на дневно преведени зборови и програмата е бесплатна ќе можеш да ја користиш кога сакаш и колку сакаш, а за речник да ти преведува цели текстови прошарај низ форумов имаше еден таков, ама преводот е ненормално смешен.

На ПП, и уште нешто, ако немаш добра заштита на оди на такви страни како што е serials.ws :wink:
Здраво..... сакам да те прашам што мислиш со ова ако немаш добра заштита не оди на такви страни ? Зошто многу вируси има ? Што е работата јас секојдневно ја посетувам serials.ws а сум само на Spyware Doctor ?

Здраво..... сакам да те прашам што мислиш со ова ако немаш добра заштита не оди на такви страни ? Зошто многу вируси има ? Што е работата јас секојдневно ја посетувам serials.ws а сум само на Spyware Doctor ?

Е што е работата де :) Симни некој добар антивиурс, ќе видиш колку вируси/тројани/spyware/malaware ќе ти најде...

mp4 , mpeg , и другите познати да ги конвертирам во 3гп , или со ACC подршка .. тнкс :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom