Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ако евентуално јунајтед не победат денес, лингард би го избркал од островот ...
па она срамно беше што го промаши, и Валенсија до душа изигра бедно ама овој бе ..., па уште гледа офсајд дали било, тоа највише ме нервира демек ако е офсајд јеее, среќа утнав, абе ти дај гол па дал е офсајд или не, не е твоја работа да се умараш.

Какво копиле е овој Дин му ебам тоа компирот гаден. Неможам да го смислам.

Бреј колку врска немаше од црвен...
На прв поглед, кога го видов Џонс како се тетерави а некако бев убеден дека стартот не е за црвен ме потсети на оној двоен клинч на Џонџо и Еванс пред 5-6 години, кога беше (ама вистински) 50-50 само што овој искусно почна да се тетерави и Џонџо беше исклучен.

На прв поглед, кога го видов Џонс како се тетерави а некако бев убеден дека стартот не е за црвен ме потсети на оној двоен клинч на Џонџо и Еванс пред 5-6 години, кога беше (ама вистински) 50-50 само што овој искусно почна да се тетерави и Џонџо беше исклучен.

Џонс навистина беше удрен, и навистина стигна побргу до топката. Арно ама, ниту имаше намера, ниту имаше старт со ѓон од Фегули. Она е чист жолт заради невнимателен старт, и крај на приказната. Дин малку се заигра со картонот. Потоа имаше чист старт за најмалку жолт над Михтаријан, тој не го даде затоа што премногу ќе ги иритираше сите. Така се губи контрола над натпрварот, со една глупа одлука.

Ibra na free <3

Големиот Пеп. Четири месеци во ПЛ и веќе мисли на пензија :pos::pos:

Da se potsetime na avgust i septemvri - Premier Ligata treba da se prilagodi na Pep a ne Pep na Premier Ligata

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom