Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.896
- Поени од реакции
- 60.608
Само што осеќам ќе лапаме икс со Сандерленд и ќе јебеме сфе![]()
PejaPredskazateljNaBuducnost
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само што осеќам ќе лапаме икс со Сандерленд и ќе јебеме сфе![]()
Не не, ова е врвот и „абе да ви дадеа второ место на почеток на сезона, со две раце ќе потпишевте“. УАУАУАУУАУ ајде да си потпишуваме секоја сезона така. Абе брука еј, брука.Да ме пингаш кога ќе сте задоволни со реми да речиме во Евертон. Ок, позз!![]()
Oди им со постов на кирилица, ако случајно некој Кајганџија е на смена 100% ќе ти ги даде парите.брејјј вчера цел ден ги мислам гг три плус ливерпул, денес 2ка супер тип, па и гг поголем коефициент ке беше од 1.48 ццц. беше ли пенал тоа второто бе 100 мајки и на мојс и на дефо да им ебам, ти ебам чкартот од екипа, ко магариња ке губат и ке дое некој ваков ден ке ти земат пари од рука.
иначе точно е дека немаат тим за титула ливерпул, нарочито одбрана па и средина квалитетна, ама па за овие босиве сандерленд се бог и батина, али такви се овие сандерленд, стоук, смрдливи екипи што постојат само за да вака те сјебат и на крај за бод да опстанат, до душа стоук не али овие курвиве да, и виган на времето такви беа, 9-0 губат од тотенхем и истата година им зимаат титула на Челзи у Лондон. Мрш и ја матер да си ебам што не играв на голови, мрш све ...
Ај поише Он да бидам, одлична прилика за јунајтед е ова, мислам дека ке ја искористат, подигнаа апла форма, веке и не станува толку смешна нивната ситуација сезонава, ок, освен можеби ако не си фан на Челзи, они го имаат секое право за сеир врз све што постои у Англија моментално.
Туууу да играше Кутињо ќе паднеше форумов после поразов. Сега си прибранбрејјј вчера цел ден ги мислам гг три плус ливерпул, денес 2ка супер тип, па и гг поголем коефициент ке беше од 1.48 ццц. беше ли пенал тоа второто бе 100 мајки и на мојс и на дефо да им ебам, ти ебам чкартот од екипа, ко магариња ке губат и ке дое некој ваков ден ке ти земат пари од рука.
иначе точно е дека немаат тим за титула ливерпул, нарочито одбрана па и средина квалитетна, ама па за овие босиве сандерленд се бог и батина, али такви се овие сандерленд, стоук, смрдливи екипи што постојат само за да вака те сјебат и на крај за бод да опстанат, до душа стоук не али овие курвиве да, и виган на времето такви беа, 9-0 губат од тотенхем и истата година им зимаат титула на Челзи у Лондон. Мрш и ја матер да си ебам што не играв на голови, мрш све ...
Ај поише Он да бидам, одлична прилика за јунајтед е ова, мислам дека ке ја искористат, подигнаа апла форма, веке и не станува толку смешна нивната ситуација сезонава, ок, освен можеби ако не си фан на Челзи, они го имаат секое право за сеир врз све што постои у Англија моментално.
Ова не е лузерски менталитет,Ливерпул е екипа со мадиња за разлика од пичките Арсенал..ова е едноставно грешка на судијата и то е то.
nema veze on 2 gola dadoa, celosna kontrola gleam imale, se znae sto e problemot kaj niv, i so burnemaut isto bese a togas tim 1 igrav, najlesni se od golemive timovi liverpul za igranje za gg, gg 3 plus koga se u prasanje gostuvanjata, doma se stabilni ali na gosti i so 3 dadeni gola ne im e sigurna pobedata, a so burnemaut ni x ne izvadija. Klop e baska eden od onie treneri sto tesko znae da ubie eden natprevar i da se brani, toa mu e najgolema maana, pogotovo ako negoviot tim voopsot ne e stabilen u odbrana a kaj liverpul nazad od golman do cela 4ka pa i sredina, koga e vo prasanje odbranata, bukvalno nikoj ne ti garantira sigurnost i stabilnost, sve e labilno tamu.Туууу да играше Кутињо ќе паднеше форумов после поразов. Сега си прибран![]()
Teшко, воопшто немаше простор за размислување за црвен. Голема грешка на судијата.50-50
Друга е заебанцијата.Teшко, воопшто немаше простор за размислување за црвен. Голема грешка на судијата.