Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

А бееее земав веќе карта за у недела ааааааааааPassengers - Мех.
Еве го овој каков заклучок извади од Moviespotting.Анон бил на кино Моана да го гледа![]()

Буквално таа сцена што ја спомна со Лоренс облечена во тоа што е облечена како скока во вода е без поента. Чисто да се види дека ете Лоренс чила во бродот. И има и уште еднаш или два пати истата сцена од 5 секунди. Тоа е тоа.А бееее земав веќе карта за у недела аааааааааа
Кој те врти бе. Си имам зацртано дека ќе биде добар филмот.
Џенифер Лоренс. Со трејлерот со водата со телото нејзино... а бе топ ќе ми биде филмот, не замарај!
Еве го овој каков заклучок извади од Moviespotting.
Ајде да разговараме повеќе околу тоа
Мислев дека е некој трибјут на оваа
https://en.wikipedia.org/wiki/Moana_Pozzi
[DOUBLEPOST=1483055444][/DOUBLEPOST]Уствари таа сцена е буквално фан-сервис и ништо друго
Не дека би се бунел некој нели 
Не сфаќам што е "проблемот"Анон бил на кино Моана да го гледа![]()
.. јас бев и на Моана и на Зутопија и на Синг во кино, и ако има нешто различно, тоа е што се поубаво друштво дечињата него ли средношколците и студентитеЈа денес го изглеав, приватна проекција.. јас пат и мат. Не прочитав ништо за филмов и едино за тоа се разочарав малку, што беше само збирка на нови кратки, а ја очекуев долгометражна приказна.. важно на ниво си беа, царевиП.С. Да не планира уште некој да иде на Пат и Мат во Синеплекс другата недела?![]()

Нормално лол, филмот е The Hateful Eight за сиромашни.Седнав да го гледам The Magnificent Seven иако не сум по вестерни. Некако Тарантино со The Hateful Eight му даде шарм на жанров. Барем за мене. Очекував повеќе, трејлерот беше поарен, очекував барем приближно да биде како Hateful Eight на Тарантино, ама ништо од тоа.
Лош хумор bruh. И нареден пат кажи нешто за филмот, не умувај со глупости.Нормално лол, филмот е The Hateful Eight за сиромашни.