Џ
Џонтра Волта
Гостин
Така е кога држиш палци за Ед факинг Харис.
Така е кога држиш палци за Ед факинг Харис.
Ај оди глеј Westworld тиТака е кога држиш палци за Ед факинг Харис.
А бееее земав веќе карта за у недела ааааааааааPassengers - Мех.
Еве го овој каков заклучок извади од Moviespotting.Анон бил на кино Моана да го гледа
Внуче си носел бе, сфаќам. Си му ги изел пуканките Ти е гајле.Еве го овој каков заклучок извади од Moviespotting.
Ајде да разговараме повеќе околу тоа
Буквално таа сцена што ја спомна со Лоренс облечена во тоа што е облечена како скока во вода е без поента. Чисто да се види дека ете Лоренс чила во бродот. И има и уште еднаш или два пати истата сцена од 5 секунди. Тоа е тоа.А бееее земав веќе карта за у недела аааааааааа
Кој те врти бе. Си имам зацртано дека ќе биде добар филмот.
Џенифер Лоренс. Со трејлерот со водата со телото нејзино... а бе топ ќе ми биде филмот, не замарај!
Еве го овој каков заклучок извади од Moviespotting.
Ајде да разговараме повеќе околу тоа
Мислев дека е некој трибјут на оваа
https://en.wikipedia.org/wiki/Moana_Pozzi
Не сфаќам што е "проблемот" .. јас бев и на Моана и на Зутопија и на Синг во кино, и ако има нешто различно, тоа е што се поубаво друштво дечињата него ли средношколците и студентитеАнон бил на кино Моана да го гледа
Ја денес го изглеав, приватна проекција.. јас пат и мат. Не прочитав ништо за филмов и едино за тоа се разочарав малку, што беше само збирка на нови кратки, а ја очекуев долгометражна приказна.. важно на ниво си беа, царевиП.С. Да не планира уште некој да иде на Пат и Мат во Синеплекс другата недела?