JimmyFloydBottleBank
Rimtutituki
- Член од
- 29 ноември 2010
- Мислења
- 6.801
- Поени од реакции
- 8.600
2 купа 2 Полуфиналиња
Стварно еј, не дека реално нема бар по еден ваков натпревар секоја недела. Те посрамоти, ќути си.
Што ме пострамоти, и Буфон да го ставам на гол од 3 шута ќе прими 5 гола.Стварно еј, не дека реално нема бар по еден ваков натпревар секоја недела. Те посрамоти, ќути си.
Купи го Лафонт.Што ме пострамоти, и Буфон да го ставам на гол од 3 шута ќе прими 5 гола.
Искрено за мене јас, ти и Донев сме убедливи фаворити за титула гледајќи ги тимовите. Таман работа да не признавам дека си ојачан, и дека поштено ме изгази сезонава. Не ми е за поразот, колку за самиот резултат и за тоа што ми се случува со голманите. Мечов разочараа Суарез и Ибра, одев на 4-3-3 со напади преку крила (Меси и Суарез) и Ибрахимовиќ таргет мен. И не дека не создадов шанси, ама ебаниот Љорис, кој овој од Арсенал не сакаше да ми го продаде мене оти иам 2 тима, а ти го пушти тебе ( ) мораше да направи 6 одбрани. Од друга страна јас цела сезона иам примено 85% од шутевите упатени во рамки на мојот гол.Не моеш да го прифатиш фактот дека стварно се ојачав и дека одлично склопен тим е ова а?
2 сезони беше океј играва и сеа одеднаш не е хахахахах
Од 5 утакмици сезонава со мене имаш една победа у куп на пенали и 3 порази, не е дека прв пат те тепам.
Ае забриши солзите и уживај у сезоната.
Пред 2-3 кола си изгубив поштено од Дани па не ја кривев играта :Д
Не ми се верува дека и во 2017та ќе влезеш со "хуморов".ManUtdChampions:
Победува: ХАХАА ЛАПАЈ СИ ИГРАВА Е НАЈДОБРА НЕ ЗНАМ ЗАШТО СЕ БУНИТЕ ДЕКА Е РАНДОМ ОЧИГЛЕДНО СУМ НАЈДОБАР НЕ ЗНАМ ЗАШТО НЕ МЕ ПЛАЌААТ ЗА ИГРАВА *гифче*
Губи: КОЈ КУР БЕ?!?! НЕ ЗНАЕ ИГРАВА ДЕКА СУМ НАЈДОБАР? ШО КАО ДЕМЕК НЕ Е МЕСТЕНА ИГРАВА? МЕСТЕНО Е СВЕ! ГЛУПА ИГРА ВЕЌЕ НЕ ИГРАМ У ЖИВОТ ОВА ТИ ЕБАМ НЕЛОГИЧНАТА ИГРА!
Викаш емре мор за 4 да го купам хехехеНе ми се верува дека и во 2017та ќе влезеш со "хуморов".
Ова со цитирањава е најлошото нешто што може да му се деси на хуморот, прифаќам дупење на моја сметка, резултатски заслужив да ме обесите овде, ама ова е лошо, многу лошо.
Ова е веќе подруго. Јебала ме карма. xDВикаш емре мор за 4 да го купам хехехе
Влезе Меси у форма на последните 4-5 утакмици, ама ете денеска ми се повреди на 10 дена. Плачењето на Донев го слушнаа админите на играта очигледно.Мене ноер ми е на гол и имам примено најмалку голови во лигава. Ама ти инат тераш ми ги бараш коста и ноер за меси
Казорла има боље статистика од меси. Ако сакаш можам ноер и казорла да ти ги пуштам.