Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Стварно еј, не дека реално нема бар по еден ваков натпревар секоја недела. Те посрамоти, ќути си.
Што ме пострамоти, и Буфон да го ставам на гол од 3 шута ќе прими 5 гола.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Да честитам победа у меѓувреме, а по ваков резултат (кој во никој случај не го признавам за реален) ветувам 16 победи на следните 18 меча.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
ManUtdChampions:

Победува: ХАХАА ЛАПАЈ СИ ИГРАВА Е НАЈДОБРА НЕ ЗНАМ ЗАШТО СЕ БУНИТЕ ДЕКА Е РАНДОМ ОЧИГЛЕДНО СУМ НАЈДОБАР НЕ ЗНАМ ЗАШТО НЕ МЕ ПЛАЌААТ ЗА ИГРАВА *гифче*

Губи: КОЈ КУР БЕ?!?! НЕ ЗНАЕ ИГРАВА ДЕКА СУМ НАЈДОБАР? ШО КАО ДЕМЕК НЕ Е МЕСТЕНА ИГРАВА? МЕСТЕНО Е СВЕ! ГЛУПА ИГРА ВЕЌЕ НЕ ИГРАМ У ЖИВОТ ОВА ТИ ЕБАМ НЕЛОГИЧНАТА ИГРА!

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Не моеш да го прифатиш фактот дека стварно се ојачав и дека одлично склопен тим е ова а?

2 сезони беше океј играва и сеа одеднаш не е хахахахах

Од 5 утакмици сезонава со мене имаш една победа у куп на пенали и 3 порази, не е дека прв пат те тепам.

Ае забриши солзите и уживај у сезоната.

Пред 2-3 кола си изгубив поштено од Дани па не ја кривев играта :Д

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Не моеш да го прифатиш фактот дека стварно се ојачав и дека одлично склопен тим е ова а?

2 сезони беше океј играва и сеа одеднаш не е хахахахах

Од 5 утакмици сезонава со мене имаш една победа у куп на пенали и 3 порази, не е дека прв пат те тепам.

Ае забриши солзите и уживај у сезоната.

Пред 2-3 кола си изгубив поштено од Дани па не ја кривев играта :Д
Искрено за мене јас, ти и Донев сме убедливи фаворити за титула гледајќи ги тимовите. Таман работа да не признавам дека си ојачан, и дека поштено ме изгази сезонава. Не ми е за поразот, колку за самиот резултат и за тоа што ми се случува со голманите. Мечов разочараа Суарез и Ибра, одев на 4-3-3 со напади преку крила (Меси и Суарез) и Ибрахимовиќ таргет мен. И не дека не создадов шанси, ама ебаниот Љорис, кој овој од Арсенал не сакаше да ми го продаде мене оти иам 2 тима, а ти го пушти тебе ( :icon_mrgr: ) мораше да направи 6 одбрани. Од друга страна јас цела сезона иам примено 85% од шутевите упатени во рамки на мојот гол.

Член од
7 август 2011
Мислења
4.957
Поени од реакции
15.164
Мене ноер ми е на гол и имам примено најмалку голови во лигава. Ама ти инат тераш ми ги бараш коста и ноер за меси :pos:
Казорла има боље статистика од меси. Ако сакаш можам ноер и казорла да ти ги пуштам.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
ManUtdChampions:

Победува: ХАХАА ЛАПАЈ СИ ИГРАВА Е НАЈДОБРА НЕ ЗНАМ ЗАШТО СЕ БУНИТЕ ДЕКА Е РАНДОМ ОЧИГЛЕДНО СУМ НАЈДОБАР НЕ ЗНАМ ЗАШТО НЕ МЕ ПЛАЌААТ ЗА ИГРАВА *гифче*

Губи: КОЈ КУР БЕ?!?! НЕ ЗНАЕ ИГРАВА ДЕКА СУМ НАЈДОБАР? ШО КАО ДЕМЕК НЕ Е МЕСТЕНА ИГРАВА? МЕСТЕНО Е СВЕ! ГЛУПА ИГРА ВЕЌЕ НЕ ИГРАМ У ЖИВОТ ОВА ТИ ЕБАМ НЕЛОГИЧНАТА ИГРА!
Не ми се верува дека и во 2017та ќе влезеш со "хуморов". :(

Ова со цитирањава е најлошото нешто што може да му се деси на хуморот, прифаќам дупење на моја сметка, резултатски заслужив да ме обесите овде, ама ова е лошо, многу лошо. :)

Член од
7 август 2011
Мислења
4.957
Поени од реакции
15.164
Не ми се верува дека и во 2017та ќе влезеш со "хуморов". :(

Ова со цитирањава е најлошото нешто што може да му се деси на хуморот, прифаќам дупење на моја сметка, резултатски заслужив да ме обесите овде, ама ова е лошо, многу лошо. :)
Викаш емре мор за 4 да го купам хехехе

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Мене ноер ми е на гол и имам примено најмалку голови во лигава. Ама ти инат тераш ми ги бараш коста и ноер за меси :pos:
Казорла има боље статистика од меси. Ако сакаш можам ноер и казорла да ти ги пуштам.
Влезе Меси у форма на последните 4-5 утакмици, ама ете денеска ми се повреди на 10 дена. Плачењето на Донев го слушнаа админите на играта очигледно.

Kajgana Shop

На врв Bottom