Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Баш мојата реакција :)[DOUBLEPOST=1482848266][/DOUBLEPOST]Juventus to sign James Rodriguez?
Corriere Dello Sport report that Juventus are chasing the signature of Real Madrid’s James Rodriguez.[DOUBLEPOST=1482849086][/DOUBLEPOST]Juve target Roberto Gagliardini: "I'm living in a dream by playing for Atalanta,I was born in Bergamo. Conti & Caldara are like my brothers"

Gagliardini: "In January I will definitely not leave Atalanta. I hope to win many trophies in my career." Sky[DOUBLEPOST=1482852204][/DOUBLEPOST]Juventus ‘very close to Rincon’
Juventus are ‘very close’ to signing Genoa’s Tomas Rincon, according to transfer expert Gianluca Di Marzio.

Последно уредено:
И потоа ќе има шпекулации дека Алегри ќе си оди на крајот од сезоната... Ај да се надеваме дека Пауло Соса има добра ќерка...

Уште е активен како тренер Липи ? :love: Шо ако има 196 години... ќе издржи еден 3годишен договор....
Сигурно има и некоја добра внукичка за Сикиреа :drk:

Соуса не ми прај мн ќеф како тренер, овај на Монако ми се бендисва мн. Ама сигурно е патка од GdS по анти-Јуве весник нити имало нити ќе има.[DOUBLEPOST=1482878890][/DOUBLEPOST]
Што кур ќе ни Ринкон бе да ти ебем живот
Не е лош како опција заедно со Витсел само под тој услов. Али Стураро мислам дека ќе прерасни во добар играч подобар и од овај.

Последно уредено:
Соуса не ми прај мн ќеф како тренер, овај на Монако ми се бендисва мн. Ама сигурно е патка од GdS по анти-Јуве весник нити имало нити ќе има.[DOUBLEPOST=1482878890][/DOUBLEPOST]
Не е лош како опција заедно со Витсел само под тој услов. Али Стураро мислам дека ќе прерасни во добар играч подобар и од овај.
Глупа логика е од која страна и да гледаш е да дадеш 2милиона сега, +8 до крај на сезона (условот е гарантно купување), а се ценкаат за ебани 6-10 милиона значи иста сума ако не и помала за поголема класа играч- Витсел, мислим стварно, еве и нека е купувањево ради Лемина и Асамоа, ама на крајов од денов Асамоа свекако за свирче не го бива а може да се користи од време на време, а со самото купување сега на Витсел, ќе му биде полесно да се навикне до наредна сезона на играта на Јуве и нема да се мачиме пола сезона за уигрување на поединци.

[DOUBLEPOST=1482886296][/DOUBLEPOST]Juve are working to sign Schalke midfielder Leon Goretzka (21), his contract expires in 2018, according to Sky journalist Luca Marchetti.

Juventus & Dybala have finally reached an agreement over a contract renewal. 5 year deal worth 5m + bonuses. Brilliant news via #CorSport.

Juve to offer Zenit 6m in order to sign Witsel in Jan. A take it or leave it offer. If rejected, Witsel arrives in June for free. #LaStampa

Rincon to Juventus - 2m loan with a 7m obligation to buy. Player will be at Vinovo on Sunday [GdS]

Zaza's agent: "It's possible that Simone could return to Serie A but he won't return to Juventus."

Zaza's agent: "We are negotiating with Valencia but it's not the only concrete situation we are considering."

Rincon to Juventus - 2m loan with a 7m obligation to buy. Player will be at Vinovo on Sunday [GdS]

ЏДМ пиша дека утре ќе оди на медицински, значи вечерва ќе слета во Торино... Значи Ринкон ќе ни биде прво зимско засилување, 2 милиони сега и 7 на лето.

Мандрагора на позајмица во Пескара...

Ринкон вака ко што гледам и читам е наводно е Видал за сиромашни демек. Ај да видиме мн пофални зборој има за него по нетов како играч.

Ринкон вака ко што гледам и читам е наводно е Видал за сиромашни демек. Ај да видиме мн пофални зборој има за него по нетов како играч.
Само што ги нема неговите голови и асистенции. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom