Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.781
- Поени од реакции
- 52.779
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама признај,си имаш речено не е лоша и си ја отвориМихриџан Ферадова![]()
Не бе, не сум манијак шо ти е.Ама признај,си имаш речено не е лоша и си ја отвори![]()
![]()
А по тебе што е битна статистика за еден везњак? Без заебанции само одговори ми.Не бе, не сум манијак шо ти е.
Иначе ЧеНпиЈонс постираше неверојатно битна статистика, веројатно Конте и компанија ќе му го препуштат првото место на Јунајтед после тоа сознание за Ерера.
Озбилно бараш од стекчето сериозен одговор?Прати го таму во тоа играчницата о нека не кур спама тука бем му стомајки ќељави.А по тебе што е битна статистика за еден везњак? Без заебанции само одговори ми.
Сфаќам смеи и шали ама далеку од препуштање на прво место, сакаше само да ви покаже дека Ерера е меѓу нај препородените/напреднатите играчи како сакате речете ги оваа сезона во лигата со Лалана, Ериксен и Педро.
Мене ако ме прашуваш за почеток би ги убил Донев и Манчестер ради ваквите статистики, друга работа е што јас многу го поштувам Ерера ко играч, еве нека ти каже Андреј говедото што му имам зборено уште лани, исто и на Џонтра и Пеја им трубев на ФБ дека не ми е јасно што Мурџо не го игра него пошо е топ играч. Исто и за Шнајдерлин им викав, ама сеа за сеа ништо од него.А по тебе што е битна статистика за еден везњак? Без заебанции само одговори ми.
Сфаќам смеи и шали ама далеку од препуштање на прво место, сакаше само да ви покаже дека Ерера е меѓу нај препородените/напреднатите играчи како сакате речете ги оваа сезона во лигата со Лалана, Ериксен и Педро.
Извини едно прашање,како Мурџо да го игра Ерера лани? Ме замисли.Мене ако ме прашуваш за почеток би ги убил Донев и Манчестер ради ваквите статистики, друга работа е што јас многу го поштувам Ерера ко играч, еве нека ти каже Андреј говедото што му имам зборено уште лани, исто и на Џонтра и Пеја им трубев на ФБ дека не ми е јасно што Мурџо не го игра него пошо е топ играч. Исто и за Шнајдерлин им викав, ама сеа за сеа ништо од него.Факт е дека го преплатија, нема тука збор, ама топ играч е Ерера.
А вака искоментирав пошо кој е тој Манечстер Чемпионс на сред безвезна дискусија да се убаци со муабет за Ерера и interceptions?![]()
Глупак, ти викав уште лани дека е топ играч, а сезонава ми беше чудно што Мурџо не го игра. Сфаќам дека си со средно ама претеруваш мике мој.Извини едно прашање,како Мурџо да го игра Ерера лани? Ме замисли.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
Нема потреба од навреди прике мој,така е како што велиш,ај искуцај ми ја сега 1008 кец и 3 плус и 4377 над 5 гола побрзо ќе ми почнат.Глупак, ти викав уште лани дека е топ играч, а сезонава ми беше чудно што Мурџо не го игра. Сфаќам дека си со средно ама претеруваш мике мој.![]()
Нема потреба од навреди прике мој,така е како што велиш,ај искуцај ми ја сега 1008 кец и 3 плус и 4377 над 5 гола побрзо ќе ми почнат.
Sent from my SM-G903F using Tapatalk
немам ни јас факултет
Небитна е статистиката речиси воопшто, бидејќи перформансот на еден играч може квалитетно да се оценува единствено со следење на неговите настапи континуирано на подолг рок и на тој начин да се види како прво константноста која никако не може статистички да биде искажана, а и целокупното влијание врз текот на натпреварите.А по тебе што е битна статистика за еден везњак? Без заебанции само одговори ми.
Па и без неа не може да се порекне дека Ерера перфектно игра сезонава, само додатен показател е во овој случајНебитна е статистиката речиси воопшто, бидејќи перформансот на еден играч може квалитетно да се оценува единствено со следење на неговите настапи континуирано на подолг рок и на тој начин да се види како прво константноста која никако не може статистички да биде искажана, а и целокупното влијание врз текот на натпреварите.
Статистиката може понекогаш да даде некоја индикација, ама многу почесто може да биде исфилувана и изманипулирана со цел да оправда или оцрни одреден играч во зависност од тоа медиумите во која насока се расположени.