Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сидорф какво CV има, Дрогба уште една кариера да изигра нема да го постигне тоа што Кларенс ко има направено, па еве видовме каков тренер е.

Не сите класа играчи се и класа тренери, освен Бекенбауер.

Пак доаѓаме до тоа дека 98% од аргументот дека ќе го биде е затоа што бил екстра фудбалер и за тоа како се однесувал вон теренот. Според таа логика, Меси и Роналдо после пензионирање, ќе бидат најдобрите менаџери во историјата на фудбалот (пошто се безпрекорни фудбалери и без дамка во приватниот живот, хуманитарци итн итн).
Тоа е логика што ти сам си ја интерпретираш, и тоа доста лошо. Јас никаде не ти пишам дека моите аргументи се дефинитивни и единствени, ти пак истото, од тоа извлекуваш чудни правила и дефиниции.

Ова горе се добри околности за во некој да гледаш перспектива како дел од менаџмент, ништо повеќе.

Смешно е кога ќе кажеш дека некој нема да го биде како менаџер оти бил напаѓач.

Тоа е логика што ти сам си ја интерпретираш, и тоа доста лошо. Јас никаде не ти пишам дека моите аргументи се дефинитивни и единствени, ти пак истото, од тоа извлекуваш чудни правила и дефиниции.

Ова горе се добри околности за во некој да гледаш перспектива како дел од менаџмент, ништо повеќе.

Смешно е кога ќе кажеш дека некој нема да го биде како менаџер оти бил напаѓач.
Океј, моето размислување е смешно (кое се води најмногу поради целиот историјат на успешни менаџери).
Кажи ми сега ти поради што (конкретно) мислиш дека Дрогба ќе биде успешен, зошто нели, мојата причина за неуспешност ти е смешна. Од прееска конкретно те прашувам, ти ми kruzis ko kisa oko Kraguevca пола саат.

Јас секако не планирам да продолжувам, па еве ќе ја постирам табелата, да видиме како изгледа после колово.

C0zFu-3WEAAZfSr.jpg

Јунајтед после серијата лоши резултати, успеа да сврзе четири победи и од шеста позиција да се искачи на шеста позиција. И наредно коло има шанса со уште една победа да стигне до шеста позиција :D

Апсолутно ќе се сложи цела тема дека многу повеќе не интересира шо има споделено Михтаријан Феранова него статистика за некој си Херера.

Фала.
Na skrinsotov falime uste jas i zenska mu na Makedonec - Blascikovski, Mikitarjan i Aubameyang :icon_lol:

Адни ја, прашај ја :D
нема смисла само за тоа да ја аднувам.:X3:

Прво и последно зошто Сидорф и Дрогба не можат да бидат добри тренери---> црнци се

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom