Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А нас уште Леон ни игра.

#GuidolinOut
#JenkinsOut
#SvedoedenOut

Пост од 2ри октомври.
На 3ти октомври Гвидолин добива отказ.

Кoмедијa oд сoстaв. Им беше срaм и грaфички прикaз дa извaдaт.

#BradleyOut

Пост од 26ти декември.
На 27ми декември Бредли добива отказ.

Брзо беше, но добра одлука. Пред трансфер период да се промени тренерот.
Новиот да може да си доведе некој играч по желба, а не како Гвидолин што мораше да игра со тоа што го затекна.

И не кажувајте дека и Бредли играше со тоа што затекна. Не играше! На клупа ги чуваше и во у23 ги праќаше.

Ете го Пардју, таман се ослободи.

Колман сакам.
Гигс, Лампард, Џерард ги спомнуваат некаде, но не го гледаме тој филм :D

На крај со Алан Куртис мислам ќе завршат.

@DaniBMW а бе не пишуваше ти после секоја текма #BradleyOut? :D

Иначе, штом играчите јавно одбиле да тренираат по методите на тренерот, неговото е завршено. Ако се искубат, ке биде чудо.

@DaniBMW а бе не пишуваше ти после секоја текма #BradleyOut? :D

Иначе, штом играчите јавно одбиле да тренираат по методите на тренерот, неговото е завршено. Ако се искубат, ке биде чудо.

Не. Само кога губеше :D

Пардју ќе биде 90%, друг избор немаат ни Свонси ни Пардју. Мислев дека во Вест Хем ќе отиде Пардју ама на Билич му се вратија играчите, а со тоа и резултатите.

Sent from mTalk

Може Тотенхем ќе изгубат па ќе го заебаваме тој едниот фан што им е овде :icon_mrgr:

Мене интересно ми беше. Соборен клубски рекорд, магичен Хазард кој треба да жалите што не го гледавте поради распоредот...

Може Тотенхем ќе изгубат па ќе го заебаваме тој едниот фан што им е овде :icon_mrgr:

Мене интересно ми беше. Соборен клубски рекорд, магичен Хазард кој треба да жалите што не го гледавте поради распоредот...

јбг
ај во Реал ке го гледаме почесто

Sent from my iPhone using Tapatalk

@DaniBMW
Harry Redknapp is interested in the job at Swansea and he would try to sign John Terry and Frank Lampard if he was appointed. [Telegraph]

@DaniBMW
Harry Redknapp is interested in the job at Swansea and he would try to sign John Terry and Frank Lampard if he was appointed. [Telegraph]

Нa oгрoмнaтa листa пoтенцијaлни менaџери е и Лaмпaрд.
Сигурнo тoј aкo биде менaџер ќе прoбa дa ги дoведе Тери и Редкнaп.

Шпекулaции премнoгу :D

Сигурно и Лампард тоа си вика, еј дај боже да ме земе Свонси тренер да им бидам, да прекинам да си го ладам играјќи лабав фудбал у Њу Јорк, да идам у мртвиот Велс и да испаднам од лига за 5 месеци. (y)

Ко Сидорф коа прекина фудбал да игра за да биде тренер на Милан..... 3 месеци. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom