Фан Клуб: Интер

Кога Стоунс сити го платија 50тина милиони негде греота е Икарди да се даде за слична цена. Икарди е веќе меѓу најдобрите напаѓачи во европа а е сеуште млад. Во денешни пазарни цена Интер треба да се луди да го дадат испод 80 милиони.

Ја не знам од кај ги вадиш цифриве пошо Хамес беше земен за 80 милиони, Мангала 40 и кусур, Пасторе околу 50. Ова ако не е ЕКСТРА УЛТРА МЕГА ГИГА преплаќање на фудбалери ондак не знам што е. Сеа ја ти зборам у евра, ти ваљда сакаш да ублажиш па ми пишуваш во фунти. :D Исто и Марсијал, 60 и кусур мислам го земаа, а за сите овие Икарди е ГОСПОД што се тиче статистика и индивидуални постигнувања. Веќе доста време Икарди е прв играч на Интер, а многу е млад така да за мене 50 милиони се како да го дале поклон на некој, се испод 100ка е лудило за Икарди. Кога можат за свиња ко Игуаин да се фрлат 90 милиони, може и за Икарди 100+.
Цифрите се од трансфермаркт кои работат по официјални извештаи од клубовите, се друго е медиумски спам. За Марсијал точно е платија 42+ милиони фунти (со додатни бонуси по перформанси) и овој не ја стига таа вредност у скоро време, нормално излезе преплатен.

Икарди треба да игра уште многу фудбал за да го стигне квалитетот на Игуаин, да не се лажеме.
Игуаин коа го продаде Наполи за 76мил. фунти имаше 38 гола у 36 утакмици мислам, со 1 тон искуство претходно на највисоко ниво.

На Икарди вредноста ќе се дига во секој случај, ама ако им стигне понуда на Интер од некои 60 милиони фунти не треба да бидеш изненаден ако го продадат. По мое Интер не треба воопшто да го продава Икарди, ама тешко ќе им биде да го задржат заради ниските плати.

Лукас Леива нероаѕуро. :D
e fatta!!! позајмица до крај на сезона без обавеза да се купи летоска.

622_d35eeb10-1ee7-3cde-a512-d686fe4ba62f.jpg

Мојот човек Леива, се надевам дека ќе има бар едно вакво радување во Интер. :kafence::kafence::kafence::kafence:

Глејте го, прво пробува да рипне со соиграчите, НИКАД НЕ УСПЕВА, па сфаќа дека е тажна особа и иде со навивачите да прослави, се фрли како партал на трибина. :ROFLMAO:

Дајте некој поупатен што гледал повеќе Премиер Лига и Ливерпул нека објасни што се дешава со Лукас Леива, порано беше многу надежен играч за сосема да клапне па пак да се врати на некое ниво за сезонава пак да не може да фати место во Ливерпул... Кој е проблемот што толку лесно се откажуваат со позајмица без некои обврски итн.итн. или па се има со Клоп скарано. Од моја гледна точка трансферов е нов Мело (дај боже да грешам), со ништо нема да ја унапреди играта а ако го дадат Кондгобија ќе направат голема грешка. Демек Интер сакаше да се ослободи од така нареченото ''Dead Wood'' а од друга страна се пуни со нови Меловци и Нагатомовци, дај некој нека каже дека Леива и не е така лош трансфер :icon_lol:

И мене ми делува Леива на нов Мело,наместо клубот да се надокнадува со надежни и квалитетни играчи тие се полнат со ѓубре..Леива е типичен Мело,Паласио,Нагатомо,Ди Амбросио и Сантон играч

Дојде од Гремио како АМФ, Рафа му еба матер и го играше ДМФ. Предност му е што доста учеше доста од Машч, Стиви и Чаби, мислам дека еден од ретките играчи во дрес на Ливерпул на кој му се „укало“ од трибини. 2-3 сезони (2010-2013) играше одлично на позиција заден везен и кинеше али после тоа почна да паѓа. Нема во принцип проблеми некои со повреди ама секогаш (поготово после тој период) бил втора/трета опција у клуб. Спор играч али не е толку глуп колку што изгледа. Во Ливерпул во последно време повеќе игра ко штопер него како задњи везни и знае да напраи глуп фаул на шеснаесетник (нешто што не би се приметило ко фаул доколку би играл на дмф позиција и би кинел акции) и да биде пцуен до 101 и назад поради тоа.

Мислам дека кај вас нема да заигра ни минута и не знам Клоп зошто го дава кога знае да пружи подобра партија и од Ловрен и од Клаван. Како и да е, ако го земете, му реков на Маки, на ФБ пејџот на Ливерпул ќе го поздравам со Паца Интер Амала :D

Бос играч, верен ко куче.

Дојде од Гремио како АМФ, Рафа му еба матер и го играше ДМФ. Учеше доста од Машч и Чаби, мислам дека еден од ретките играчи во дрес на Ливерпул на кој му се „укало“ од трибини. 2-3 сезони (2010-2013) играше одлично на позиција заден везен и кинеше али после тоа почна да паѓа. Нема во принцип проблеми некои со повреди ама секогаш (поготово после тој период) бил втора/трета опција у клуб. Спор играч али не е толку глуп колку што изгледа. Во Ливерпул во последно време повеќе игра ко штопер него како задњи везни и знае да напраи глуп фаул на шеснаесетник (нешто што не би се приметило ко фаул доколку би играл на дмф позиција и би кинел акции) и да биде пцуен до 101 и назад поради тоа.

Мислам дека кај вас нема да заигра ни минута и не знам Клоп зошто го дава кога знае да пружи подобра партија и од Ловрен и од Клаван. Како и да е, ако го земете, му реков на Маки, на ФБ пејџот на Ливерпул ќе го поздравам со Паца Интер Амала :D

Бос играч, верен ко куче.
Исто како Мело да го опиша... Не знам еве може Интер ќе ви го даде Кондо сеа како благодарност, па за 2-3 години ќе бидат истите муабети ко со Кутињо.

Исто како Мело да го опиша... Не знам еве може Интер ќе ви го даде Кондо сеа како благодарност, па за 2-3 години ќе бидат истите муабети ко со Кутињо.
Можеби така делува на прв поглед ама Мело е далеку поснажен и далеку понеинтелегентен од Лукас. Во врска со Кондогбија, мене тој играч ми е ѕвер и мислам дека во овој состав на Клоп би орал у линија со Хендерсон.

Добро доловил Пеџа во кратки црти за Леива, неписмен играч али гине на која позиција и да го стават. Би требало да игра стопер кај вас, и онака таму сте дефицитарни, прават картони Муриљо и другиов, а останатите се за на депонија. У принцип не е лош потег на Интер ова, ако е погодок(што сум оптимист дека ќе биде) тогаш ќе биде за ич пари, ако потфрли го враќаат. Инаку, Кондогбија е страва играч, би легнал во Ливерпул ко кец на десетка.

Ја не знам од кај ги вадиш цифриве пошо Хамес беше земен за 80 милиони, Мангала 40 и кусур, Пасторе околу 50. Ова ако не е ЕКСТРА УЛТРА МЕГА ГИГА преплаќање на фудбалери ондак не знам што е. Сеа ја ти зборам у евра, ти ваљда сакаш да ублажиш па ми пишуваш во фунти. :D Исто и Марсијал, 60 и кусур мислам го земаа, а за сите овие Икарди е ГОСПОД што се тиче статистика и индивидуални постигнувања. Веќе доста време Икарди е прв играч на Интер, а многу е млад така да за мене 50 милиони се како да го дале поклон на некој, се испод 100ка е лудило за Икарди. Кога можат за свиња ко Игуаин да се фрлат 90 милиони, може и за Икарди 100+.[DOUBLEPOST=1482659564][/DOUBLEPOST]
Околу делот со слабиот маркетинг на Интер, затоа брат ја викам дека е лудост да се даде за 40-50 милиони, а познавајќи ги нашиве можно е таква гомнарија да направат...

Околу другото, те сфаќам што сакаш да кажеш ама си и малце контрадикторен. Велиш Икарди е ограничен, не е дриблер нешо ау, океј ти стои констатацијата, ама Игуаин? 90 милиони? Што Игуаин повеќе знае од Икарди еве речи ми? Нит е дриблер нит е нешто посебно, класичен гол играч. А Икарди рецимо е слично на ова со тоа што многу работи на теренот и во дефанзива за разлика од прасето.

Исто така викаш ќе дојде од раштиман клуб кур се тресе, а Пасторе рецимо од каде дојде во ПСЖ? Од ебениот Палермо кој менува секоја недела тренери. Исто има и уште мал милион примери, ме сфаќаш што сакам да кажам ваљда... Ме нервира клубов што не си ги цени доволно играчите, абе само од Балотели извадивме добри пари у задњиве 6-7 години, а си отидоа еден куп од таа шампионска генерација. Од Снајдер нула, ДНО, од Мота исто, од Самуел исто (ај овој веќе у години беше влезен), од Камби исто, од Ето недоволно, од Ковачич исто слабо според мене... Сите овие да играа у Челзи рецимо или Атлетико или Сити/Јунајтед ќе им извадеа ненормални суми за трансфери, нарочито на Снајдер, Ето и Кова, али тука е ретардираниот Интер па части со играчи.
Затоа и не сакам, доколку си иде секако, да отиде Икарди за некоја смешна сума, ако веќе решиле да го даваат извади му 100ка и аукурац среди си екипа со тие пари. Мада ја не сакам Икарди никад да си иде, мојот човек Мауро!
Кутињо го заборави. :icon_lol:

Не се грижете за Леива бе, никако не можеме зијан да бидеме. Подобар е од Мело, а секако на крај на сезона доаѓа Чоло па веројатноста да умре на првиот тренинг заедно со Паласио е ОГРОМНА.

Каков очаен потег на оризарите е леива,мајко мила...
Цело време трубат дека ќе напраеле клубиште од Интер.Дека буџетот за трансфери ќе бил без лимит,дека се враќаме на големата сцена...
И на крај - лукас леива [emoji20]
Ги читам по фб коментарине на навивачи - кој од кој поразочаран од трансферот.
Незнам зашто уопште се запнале за дмф кога таму најмалце ни треба засилување (медел,кондогбија па и мело мртвакот се сосема доволно)
Па ене го Луис Густаво ако више не ви се фрлаат пари,а сакате да зацврстите среден ред све ви ебам!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

За Луис Густаво ќе треба да се платат 20+ милиони евра, 30 години, има ќе заглавиш со него а ништо посебно нема да придонесе.
Лукас доаѓа на позајмица до летоска без обврска да се откупи, се слагам дека е непотребен трансфер за позиција каде сме добро покриени, не е подобар од ниеден играч што ни е у состав, прашање е и од Мело дали е боље.
Ама ако овој трансфер од 0 евра значи трошење на пари за бекови уште зимово, ондак имаат палец нагоре.

Лукас за 0 + пари за квалитетен бек >>> 20+ за Биља/Густаво без бек/ови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom