Единствен проблем ми е тоа што може кампот да се влече до кула како Radiant. Се друго е ОК.Шо се губите бе какво учење одново? Се учат камповите кога се стакаат, и тоа е тоа демек ако имаш 120 голд/мин или +15 агилити или -40 секунди респавн треба да се учи? Не е нова игра побогу, кој знаел да игра ќе знае и сеа кој бил нуб ќе си остане нуб додека не се потруди и тоа е тоа.
ЕДИТ освен ако не сте 2к ммр па мислите дека цела игра е сменета тогаш оправдано
Друже максимално оправдано што не ти се допаѓа.мене овој пач искрено ич не ми се допаѓа, а играта е направена на едно ново ретардирано ниво ала лига на легендите. мапата е катастрофална !!!
ne mozit da dajs report dodeka trajt partijata,samo od ko ke zavrsit.Рандом прашање: Немав играно одамна и сега не знам како да дадам репорт додека трае играта.
Па незнам од про играчиве дали некој ќе игра со скептер. 5200 голд да фрлиш не е малце, згора на тоа еден слот помалку. Треба да жртвуваат манта, башер или бф.Што ли мислеле кога на антимејџ му дале онаков скил со скептер, па уште и на 12 секунди се рефрешира.![]()
lol whatПа незнам од про играчиве дали некој ќе игра со скептер. 5200 голд да фрлиш не е малце, згора на тоа еден слот помалку. Треба да жртвуваат манта, башер или бф.
4200 мислев де, грешка во чекори, и пред тоа беше 4200. Поентата е друга.lol what
>4.2к голд е
>backpack, сега сме дота 3