DotA 2

D

Deleted member 70912

Гостин
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Да им ебам матер со тајмлепсот... кога ги видов сите пачови, имав голема насмевка на лицето и ми се вратија мемориите од 2006 па наваму... :place: Добри времиња се поминати на играва :D

Последно уредено:
Член од
13 март 2012
Мислења
154
Поени од реакции
82
Според мене секоја промена е на почеток чудна, но ќе се навикнеме. Мн ја направија според мене играта побрза со сите овие промени и според мене е супер.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Според мене секоја промена е на почеток чудна, но ќе се навикнеме. Мн ја направија според мене играта побрза со сите овие промени и според мене е супер.
Често според други кажуваш мислење па сега успеа 3 пати да потенцираш дека е според тебе?

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
a spored tebe?

H

HoT IcE

Гостин
Не бидите педери и вие, ова е таман прилика да ја почнам лабаво, кога сите ќе ја учат таман и ја како нуб.
Дури и тие малце од малце што ќе знаат од тие почетни партии сега исто ќе се губат така да јеее!

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Не бидите педери и вие, ова е таман прилика да ја почнам лабаво, кога сите ќе ја учат таман и ја како нуб.
Дури и тие малце од малце што ќе знаат од тие почетни партии сега исто ќе се губат така да јеее!
dobar si deka ke se gubat :D

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
You have to unlearn what you learned.

Requem of souls апдејтот кога го сменија рошан од оваа перспектива изгледа како минорен апдејт :D
Делува ветувачки, мене баш ми прават ќеф талентите... Ќе треба пауза некое време додека да излезат неколку пачови.

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Шо се губите бе какво учење одново? Се учат камповите кога се стакаат, и тоа е тоа демек ако имаш 120 голд/мин или +15 агилити или -40 секунди респавн треба да се учи? Не е нова игра побогу, кој знаел да игра ќе знае и сеа кој бил нуб ќе си остане нуб додека не се потруди и тоа е тоа.
ЕДИТ освен ако не сте 2к ммр па мислите дека цела игра е сменета тогаш оправдано

Член од
22 јуни 2010
Мислења
3.688
Поени од реакции
5.444
Мене талентите ми се супер, добро скејлуваат хероите во лејт гејм. Не ти се состои задачата да ги пуштиш тие 1-2 магии и да умреш, би требало сапортите да се ојачани вака.

Kajgana Shop

На врв Bottom