DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Да им ебам матер со тајмлепсот... кога ги видов сите пачови, имав голема насмевка на лицето и ми се вратија мемориите од 2006 па наваму... :place: Добри времиња се поминати на играва :D

Последно уредено:
Според мене секоја промена е на почеток чудна, но ќе се навикнеме. Мн ја направија според мене играта побрза со сите овие промени и според мене е супер.

Според мене секоја промена е на почеток чудна, но ќе се навикнеме. Мн ја направија според мене играта побрза со сите овие промени и според мене е супер.
Често според други кажуваш мислење па сега успеа 3 пати да потенцираш дека е според тебе?

a spored tebe?

Не бидите педери и вие, ова е таман прилика да ја почнам лабаво, кога сите ќе ја учат таман и ја како нуб.
Дури и тие малце од малце што ќе знаат од тие почетни партии сега исто ќе се губат така да јеее!

Не бидите педери и вие, ова е таман прилика да ја почнам лабаво, кога сите ќе ја учат таман и ја како нуб.
Дури и тие малце од малце што ќе знаат од тие почетни партии сега исто ќе се губат така да јеее!

dobar si deka ke se gubat :D

You have to unlearn what you learned.

Requem of souls апдејтот кога го сменија рошан од оваа перспектива изгледа како минорен апдејт :D
Делува ветувачки, мене баш ми прават ќеф талентите... Ќе треба пауза некое време додека да излезат неколку пачови.

Шо се губите бе какво учење одново? Се учат камповите кога се стакаат, и тоа е тоа демек ако имаш 120 голд/мин или +15 агилити или -40 секунди респавн треба да се учи? Не е нова игра побогу, кој знаел да игра ќе знае и сеа кој бил нуб ќе си остане нуб додека не се потруди и тоа е тоа.
ЕДИТ освен ако не сте 2к ммр па мислите дека цела игра е сменета тогаш оправдано

Мене талентите ми се супер, добро скејлуваат хероите во лејт гејм. Не ти се состои задачата да ги пуштиш тие 1-2 магии и да умреш, би требало сапортите да се ојачани вака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom