Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Ете , те провали и тебе дека работиш како дилер за fujitsu. Нема ниеден невработен на темава изгледа и тоа се во областа на климатизацијава сме.

Sent from my EVA using Tapatalk
http://www.elitemadzone.org/p3627937
Mene mi e procitano deka e neradnik....a ti si koj da mi se mesas u stipki ?
Aj ladi se tamu so klmiceto i brkaj rabota

• Ми се допаѓа
Reactions: GT1
Ај пошто сум глуп објасни ми што треба да покаже линкот погоре? Дека е дилер на fujitsu?

Sent from my EVA using Tapatalk
Deka ne radi nista.....prevod ti treba li ? Daj 1000ce ke ti objasnam, cel forum da go citam za tebe da ti serviram valjda i ja treba nesto da zemam neli ?

Видимо се!
....Again :D

Само што има 3 проекции 2D во вторник :cool: Картата веќе ми е во новчаник! Спремен!

Aрајвалот е грев да не се доживее на кино. Ај сцени што има, има. Ама звуци какви имаааа. Ауууууу :drk:т.е:cuc:

So sto da mi smetas ? so forite? ne mi smetas ni mene ni na drugive...zemi klima be bratce kakva ti dusa saka....ke gi merime u najladnoto kako sto si silen na jazik bidi silen i na termometar i da izmeris u najladnoto.....ja poracav edna kinez, ti zemi koja sakas
Jas ne ni barav sovet od tebe, ne znam sto si laskas
Stana predmet na zaebancija na forumov kolku sto procitav do sega, ne te svakaat lugevo seriozno. Sam si se prasuvas,sam si odgovaras, sam si se ubeduvas.....interesna dijagnoza.

Se javuva Mujo na Haso, mu vika< pazi druze nekoja budala vozi vo obratna nasoka na avtopat. Haso mu vika< ne e eden "be bratce", mnogu gi ima

Koj svati svati

Jas ne ni barav sovet od tebe, ne znam sto si laskas
Stana predmet na zaebancija na forumov kolku sto procitav do sega, ne te svakaat lugevo seriozno. Sam si se prasuvas,sam si odgovaras, sam si se ubeduvas.....interesna dijagnoza.

Se javuva Mujo na Haso, mu vika< pazi druze nekoja budala vozi vo obratna nasoka na avtopat. Haso mu vika< ne e eden "be bratce", mnogu gi ima

Koj svati svati
Svateno be KURTO....sea si murto pardon, uste ke me tepas ? :D

Back
На врв Bottom