Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Го глеав денес и Toni Erdmann.
Мислам дека ова е најдобрата комедија со години,
еј и тоа германска, немаше да верувам ова некој да ми го кажуваше пред година дена кога дознав за филмот. Сцената со забавата во станот :pos::pos::pos::pos:

а сеа...

Она што напишав синоќа на letter.
Врвови.
Најдобар за 2016.
American Honey, lads and gents.

:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:

As I lay down in my bed with darkness all over my room and staring at this blank light page with my emotions going up and down, tearing myself up of what I have seen, with a joy that seems will never go down and that fking feeling you have when you've seen something unreal, something that u have not imagined that will be this good!

This is the best movie of 2016.

Even that passed just 10 minutes after I saw this art I am sure that this will be on the top. I have that Blue is the warmest color/Mommy feeling!

I've never seen a movie that wanted to last for another 163 minutes. Hands down to brilliant director Andrea Arnold that put this amazing story into nearly 3 hours. I think that everyone would like to see them again. I would re-watch this film right now again! I would watch this film even for a whole day! It's that good, my friends!

And the chemistry... oh god, and the sex between Shia and Sasha! She's such a revelation. Camera work, those shots, insects sound, amazing soundtrack, I cannot even handle everything right now because there are so much good things in this movie!

Го глеав денес и Toni Erdmann.
Мислам дека ова е најдобрата комедија со години,
еј и тоа германска, немаше да верувам ова некој да ми го кажуваше пред година дена кога дознав за филмот. Сцената со забавата во станот :pos::pos::pos::pos:

а сеа...

Она што напишав синоќа на letter.
Врвови.
Најдобар за 2016.
American Honey, lads and gents.

:love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:

As I lay down in my bed with darkness all over my room and staring at this blank light page with my emotions going up and down, tearing myself up of what I have seen, with a joy that seems will never go down and that fking feeling you have when you've seen something unreal, something that u have not imagined that will be this good!

This is the best movie of 2016.

Even that passed just 10 minutes after I saw this art I am sure that this will be on the top. I have that Blue is the warmest color/Mommy feeling!

I've never seen a movie that wanted to last for another 163 minutes. Hands down to brilliant director Andrea Arnold that put this amazing story into nearly 3 hours. I think that everyone would like to see them again. I would re-watch this film right now again! I would watch this film even for a whole day! It's that good, my friends!

And the chemistry... oh god, and the sex between Shia and Sasha! She's such a revelation. Camera work, those shots, insects sound, amazing soundtrack, I cannot even handle everything right now because there are so much good things in this movie!
Не знам кој мед или кој брцал у мед, али потполно се согласувам за Ердман. :D
Сцената со забавата во станот такоџе најјака. :D Посебно ко дојде шефот. :D

Arrival или Rogue One за у кино?
Слушај го Анон, Анон знае најдобро, и јас би ти го рекла истото.
АМА, зашто знам како е работата, дојди за Роуг 1.
Arrival јас ќе ти го раскажам :ROFLMAO:

Не, озбилно, на Arrival на почетокот има една сцена од хеликоптер која во кино беше... не можам да опишам, спектакуларно.
Симнав дома CAM од филмот и ја пуштив сцената... и, да... овај речи го.

Само да се јавам пошто не сум ни до средина а веќе урлам од милион емоции кои не можам да ги искажам никаде освен тука.

Ваква вожња уште првите 15 минути ниту еден филм досеа не ми направил.

American Honey..... погледните а само сцената, камерата, ок хемијата меѓу Шиа и Саша, одам да догледам, утре со целосни импресии..

this is such a fucking awesome dope movie

ух... не знам како ќе бидам уште скоро саат време, и тоа трае 2ч42мин...

Одличен предлог е филмов, потсеќа на Victoria од лани во некои елементи.

8.5/10

Видимо се!
....Again :D

Само што има 3 проекции 2D во вторник :cool: Картата веќе ми е во новчаник! Спремен!

Aрајвалот е грев да не се доживее на кино. Ај сцени што има, има. Ама звуци какви имаааа. Ауууууу :drk:т.е:cuc:

Само да се јавам пошто не сум ни до средина а веќе урлам од милион емоции кои не можам да ги искажам никаде освен тука.

Ваква вожња уште првите 15 минути ниту еден филм досеа не ми направил.

American Honey..... погледните а само сцената, камерата, ок хемијата меѓу Шиа и Саша, одам да догледам, утре со целосни импресии..

this is such a fucking awesome dope movie

ух... не знам како ќе бидам уште скоро саат време, и тоа трае 2ч42мин...

Ne gi hajpaj, ke te hejtaat. :D

Mene ne mi se iskacase od filmov.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom