Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
a be sto ti e samo pesni sum simnuval i po nekoj film i kaj moze od klipovi i surfanje 6 giga ne zezaj
Moже и тоа многу да надминеш :)

Еве рачунај од прилика, еден изглеан клип на Youtube да тежи просечно 8-10 MB. И да не го изглеадаш клипот, само да го отвориш линкот за тој клип, исто ти се фаќа.

И зависи на кој провајдер си и како ти се смета трафикот, дали само download или се смета и upload. Ако се сметаат двете, тогаш имаш поминато и тe како :helou:

Знае некој каде можам да го симнам excel 2000,или некој друг само да е постара верзија....зашто на vista-ва имам 2007 и не ми врши работа
Како може најновата верзија да не ти врши работа кога има се што имале сите претходни верзии? Ме интересира многу....

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
пак не го најдов тоа што го барав,барам програма некоја добра да видам колку имам симнато и колку имам upload па да видам дали ме крадат или не
Moжеш со NetLimiter.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Некаде имам сретнато програма што пронаоѓа дупли MP3-ки во компјутер, ако може таа.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Некаде имам сретнато програма што пронаоѓа дупли MP3-ки во компјутер, ако може таа.
Ако мислиш на дупли имиња на фајлови (вклучувајќи и MP3) земи го DoubleKiller, тој пронаоѓа дупли имиња на фајлови од ист тип (значи дупли фајлови) и ги брише.
Можеш и со која било верзија на System Mechanic :helou:

С

Спенсер

Гостин
има ли некоја програма, на пр ја пишувам IP на некој комп, и програмцето да ми најде од каде е таа ИП, на пр, 192,2543,24431 ,и ја пишувам и програмата ми вика, Македонија,СКопје,Аеродром, таму и таму, ај ако има и ако знаете ,пишете позз

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Ако може некој да ми најде сериски или крак за следниов програм или нека понуди алтернатива. Ми се избришаа слики од картичката од телефонот Мини СД па пробав со неколку програми и не се како што треба... Само овој ми ги најде слики и може да ги врати ама ми бара сериски кој нигде неможев да го најдам.
DiskInternals Flash Recovery 3.2

Член од
28 јануари 2008
Мислења
298
Поени од реакции
68
ima li nekoj da mi dade seriski za nod32 2.7 ama ne za 30dena oti imam takvi
fala odnapred

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
ај ако има некој лиценца за касперски6.0 ако сака да ми пише на пвт. мојата е за 30 дена и истекува утре. pls.

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
има ли некоја програма, на пр ја пишувам IP на некој комп, и програмцето да ми најде од каде е таа ИП, на пр, 192,2543,24431 ,и ја пишувам и програмата ми вика, Македонија,СКопје,Аеродром, таму и таму, ај ако има и ако знаете ,пишете позз
http://www.geobytes.com/iplocator.htm

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
Ми треба програм што може да процита и оштетени ЦД-а ако има таква

фала :smir:

Статус