ex machina
сфинге раја
- Член од
- 4 септември 2007
- Мислења
- 721
- Поени од реакции
- 104
Работи ова на Виста?Јас пак ќе препорачам нешто од Open Source. OpenOffice.org . Ги отвора сите формати на MS Office.
Работи ова на Виста?Јас пак ќе препорачам нешто од Open Source. OpenOffice.org . Ги отвора сите формати на MS Office.
ДаРаботи ова на Виста?
Moже и тоа многу да надминешa be sto ti e samo pesni sum simnuval i po nekoj film i kaj moze od klipovi i surfanje 6 giga ne zezaj
Како може најновата верзија да не ти врши работа кога има се што имале сите претходни верзии? Ме интересира многу....Знае некој каде можам да го симнам excel 2000,или некој друг само да е постара верзија....зашто на vista-ва имам 2007 и не ми врши работа
Moжеш со NetLimiter.пак не го најдов тоа што го барав,барам програма некоја добра да видам колку имам симнато и колку имам upload па да видам дали ме крадат или не
image resizerбарам некое мало програмче само за мењање на резолуција на слики. Мало треба да е дека иам гној компјутер.
Ако мислиш на дупли имиња на фајлови (вклучувајќи и MP3) земи го DoubleKiller, тој пронаоѓа дупли имиња на фајлови од ист тип (значи дупли фајлови) и ги брише.Некаде имам сретнато програма што пронаоѓа дупли MP3-ки во компјутер, ако може таа.
фала многуimage resizer
DONE :wink:ima li nekoj da mi dade seriski za nod32 2.7 ama ne za 30dena oti imam takvi
fala odnapred
http://www.geobytes.com/iplocator.htmима ли некоја програма, на пр ја пишувам IP на некој комп, и програмцето да ми најде од каде е таа ИП, на пр, 192,2543,24431 ,и ја пишувам и програмата ми вика, Македонија,СКопје,Аеродром, таму и таму, ај ако има и ако знаете ,пишете позз