fala bratce ovie cabletel me isusija gleam tamu mi pisuva deka sum simnal 6 giga a ja ni 2 giga ne sum simnal...FACATA
Баш да одделиш вака како шо бараш нема, факт е. Има некој си "mp3 to MIDI" програми на гугл побарај, али пак не е то то, ко ќе почни да пеј во песната, се буни програмата и не ги вади ко шо треба нотите.Абе да не знајте некоја програма за одделување на инструменти од песна.примен од некоја песна гитарата или тапаните да ги извајш??
Ако имаш 6 гига трафик не значи дека сите си ги симнал може си ги потрошил со камера од чат програми гледање клипчиња на јутуб ...... сето тоа ти се рачуна како трафик....Земено и аплоад и доњанлоад......fala bratce ovie cabletel me isusija gleam tamu mi pisuva deka sum simnal 6 giga a ja ni 2 giga ne sum simnal...FACATA
Ми требаат добри темплејти за книга во InDesign, QuarkXPress или било која програма од оваа печатарска област.
Дали некој може да помогне. Знам да ги работам двата програми, но немам многу време да средувам. Итно ми треба... Може и некоја готова книга (со поезија) во овие формати, за полесно да ги вметнам новите песни кои ги имам во Word.
Windows XP, Windows Vista, Windows 2000 (Мислам), Windows 2003 Server.А бе, постои ли верзија од Њиндоњс која се бутира од ЦД?
Не се изјаснив добро. Ми треба windows live cd, ми се ујеба windowsot сериозно, а сакам да им пристапам на податоците од хардот. Најдов нешто тука, ваљда ќе ми заврши работа.Windows XP, Windows Vista, Windows 2000 (Мислам), Windows 2003 Server.
Hmm... Би ти препорачал Ubuntu 7.10 . Live CD, и можиш да пристапиш на сите податоци од хардот.Не се изјаснив добро. Ми треба windows live cd, ми се ујеба windowsot сериозно, а сакам да им пристапам на податоците од хардот. Најдов нешто тука, ваљда ќе ми заврши работа.
http://www.ubcd4win.com/
Јас пак ќе препорачам нешто од Open Source. OpenOffice.org . Ги отвора сите формати на MS Office.Знае некој каде можам да го симнам excel 2000,или некој друг само да е постара верзија....зашто на vista-ва имам 2007 и не ми врши работа
a be sto ti e samo pesni sum simnuval i po nekoj film i kaj moze od klipovi i surfanje 6 giga ne zezajАко имаш 6 гига трафик не значи дека сите си ги симнал може си ги потрошил со камера од чат програми гледање клипчиња на јутуб ...... сето тоа ти се рачуна како трафик....Земено и аплоад и доњанлоад......