ex machina
сфинге раја
- Член од
- 4 септември 2007
- Мислења
- 721
- Поени од реакции
- 104
Јас пак ќе препорачам нешто од Open Source. OpenOffice.org . Ги отвора сите формати на MS Office.
Работи ова на Виста?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас пак ќе препорачам нешто од Open Source. OpenOffice.org . Ги отвора сите формати на MS Office.

a be sto ti e samo pesni sum simnuval i po nekoj film i kaj moze od klipovi i surfanje 6 giga ne zezaj

Знае некој каде можам да го симнам excel 2000,или некој друг само да е постара верзија....зашто на vista-ва имам 2007 и не ми врши работа
Moжеш со NetLimiter.пак не го најдов тоа што го барав,барам програма некоја добра да видам колку имам симнато и колку имам upload па да видам дали ме крадат или не
барам некое мало програмче само за мењање на резолуција на слики. Мало треба да е дека иам гној компјутер.
Некаде имам сретнато програма што пронаоѓа дупли MP3-ки во компјутер, ако може таа.
image resizer
ima li nekoj da mi dade seriski za nod32 2.7 ama ne za 30dena oti imam takvi
fala odnapred
има ли некоја програма, на пр ја пишувам IP на некој комп, и програмцето да ми најде од каде е таа ИП, на пр, 192,2543,24431 ,и ја пишувам и програмата ми вика, Македонија,СКопје,Аеродром, таму и таму, ај ако има и ако знаете ,пишете позз