Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 август 2005
Мислења
16
Поени од реакции
0
Абе да не знајте некоја програма за одделување на инструменти од песна.примен од некоја песна гитарата или тапаните да ги извајш??
Баш да одделиш вака како шо бараш нема, факт е. Има некој си "mp3 to MIDI" програми на гугл побарај, али пак не е то то, ко ќе почни да пеј во песната, се буни програмата и не ги вади ко шо треба нотите.

Член од
24 декември 2007
Мислења
384
Поени од реакции
17
so koja program da napravam bootabilno cd ja imav ama ja izbrisav i sea neznam kako se vika

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
fala bratce ovie cabletel me isusija gleam tamu mi pisuva deka sum simnal 6 giga a ja ni 2 giga ne sum simnal...FACATA:):)
Ако имаш 6 гига трафик не значи дека сите си ги симнал може си ги потрошил со камера од чат програми гледање клипчиња на јутуб ...... сето тоа ти се рачуна како трафик....Земено и аплоад и доњанлоад......

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Ми требаат добри темплејти за книга во InDesign, QuarkXPress или било која програма од оваа печатарска област.

Дали некој може да помогне. Знам да ги работам двата програми, но немам многу време да средувам. Итно ми треба... Може и некоја готова книга (со поезија) во овие формати, за полесно да ги вметнам новите песни кои ги имам во Word.

Член од
27 ноември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
11
нема да најдиш вакво нешто... Ќе мораш сам да си правиш....
Но посебно Quark-от е доста флексибилен и лесен за работа. Најди било каков дизајн на интернет кој сакаш да го користиш како позадина стави го како слика и потоа врз него стави го текстот...
Ми требаат добри темплејти за книга во InDesign, QuarkXPress или било која програма од оваа печатарска област.

Дали некој може да помогне. Знам да ги работам двата програми, но немам многу време да средувам. Итно ми треба... Може и некоја готова книга (со поезија) во овие формати, за полесно да ги вметнам новите песни кои ги имам во Word.

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
А бе, постои ли верзија од Windows XP која се бутира од ЦД?

ex machina

сфинге раја
Член од
4 септември 2007
Мислења
721
Поени од реакции
104
Windows XP, Windows Vista, Windows 2000 (Мислам), Windows 2003 Server.
Не се изјаснив добро. Ми треба windows live cd, ми се ујеба windowsot сериозно, а сакам да им пристапам на податоците од хардот. Најдов нешто тука, ваљда ќе ми заврши работа.

http://www.ubcd4win.com/

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Не се изјаснив добро. Ми треба windows live cd, ми се ујеба windowsot сериозно, а сакам да им пристапам на податоците од хардот. Најдов нешто тука, ваљда ќе ми заврши работа.

http://www.ubcd4win.com/
Hmm... Би ти препорачал Ubuntu 7.10 . Live CD, и можиш да пристапиш на сите податоци од хардот.

Б

БејбиГрл

Гостин
Знае некој каде можам да го симнам excel 2000,или некој друг само да е постара верзија....зашто на vista-ва имам 2007 и не ми врши работа

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
Знае некој каде можам да го симнам excel 2000,или некој друг само да е постара верзија....зашто на vista-ва имам 2007 и не ми врши работа
Јас пак ќе препорачам нешто од Open Source. OpenOffice.org . Ги отвора сите формати на MS Office.

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
Ако имаш 6 гига трафик не значи дека сите си ги симнал може си ги потрошил со камера од чат програми гледање клипчиња на јутуб ...... сето тоа ти се рачуна како трафик....Земено и аплоад и доњанлоад......
a be sto ti e samo pesni sum simnuval i po nekoj film i kaj moze od klipovi i surfanje 6 giga ne zezaj

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
пак не го најдов тоа што го барав,барам програма некоја добра да видам колку имам симнато и колку имам upload па да видам дали ме крадат или не

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
барам некое мало програмче само за мењање на резолуција на слики. Мало треба да е дека иам гној компјутер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom