Te zaeba na sportska bajo mojБраво ПСЖ браво Емери експертиза, човек звани лузер. Утакмица за прво место против ебените Бугари и овој дома не успева да ги победи. Оној па ретардон Ди Марија дава гол у 93 и место да иде да ја земе топката од мрежа и да летне накај центар он земал покажува срциња накај навивачите.Да Бог да ви се падне Барса у 1/8 финале и 8000-0 да ве прегорат.
Очигледно е прике мој, иначе кур ме заболе за ПСЖ нека цркнат ако сакаат.Te zaeba na sportska bajo moj
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Велемајсторот да го имаше тимот од Гвардиола ќе се прошеташеА најдобриот севселенски филозоф од тренер два пати не успева да го победи Брендан Роџерс.
Океј ги чуваа силите изгледа.
Сепак, Велемајсторот > Гвардиола![]()
Беше, ама и немаше на кој да му фати место досега. После ова ќе видиме[DOUBLEPOST=1481064058][/DOUBLEPOST]Лукас беше повреден Венгер што не го играше?? Иначе Туран гледа ко подобра опција од плачкото Нејамр, секоја чест!
Очигледно е прике мој, иначе кур ме заболе за ПСЖ нека цркнат ако сакаат.
Да, кога го гледаме Јунајтед секако ни паѓа жал од што се умрени.Која комедија е станат фудбалот, жал ми паѓа дури.
Последните 4-5 години никогаш пред 1/2 финале немаат играно помеѓусебе Баерн, Барса и Реал така да не се надевајте ни сега.Ептен зезнати второпласирани екипи има..Лестер ќе терба многу среќа да има за полесен противник да им се падне..
Башка....Барса - Баерн е потенцијално 1/8 финале!Чисто сумњам дека ќе се паднат, али вака со Сити,ПСЖ,Баерн како второ пласирани и сигурно еден од Дортмунд/Реал на второ место дефинитивно ќе се погодат некои заебани мечеви
pa para e vo prasanjeПоследните 4-5 години никогаш пред 1/2 финале немаат играно помеѓусебе Баерн, Барса и Реал така да не се надевајте ни сега.
Хехе, а Интер не го ни гледаме од што не постојат. Јас се кладам да прашаме 10 деца Интер дали е фудбалски, ракометен клуб или тенисер минимум 3ца ќе одговорат тенисер.Да, кога го гледаме Јунајтед секако ни паѓа жал од што се умрени.![]()
Хехе, а Интер не го ни гледаме од што не постојат. Јас се кладам да прашаме 10 деца Интер дали е фудбалски, ракометен клуб или тенисер минимум 3ца ќе одговорат тенисер.