- Член од
- 5 април 2012
- Мислења
- 8.152
- Поени од реакции
- 8.946
РЕМЕК ДЕЛО
Има две епизоди од втората сезона на The Missing
Има две епизоди од втората сезона на The Missing
Излезена е веке прва епизода,одлична е..Продуценти се Бен Афлек и Мет Дејмонд.Izgleda mokno
Фала на препораката, серијата е ВРВ!Startup не видов дали некој до сега ја спомнал. Цела прва сезона излезе наеднаш во Септември. Два познати лика во серијава се Адам Броди од The O.C. и Martin Freeman. Млад банкар треба да сокире украдени пари од кои дел ги бара прљав полицаец. Тоа пробува да го направи со помош на млада програмерка/хакер која бара инвеститори за својата идеја за нова виртуелна валута.
Ја гледа некој тука Startup. Прилично интересен крими трилер за тоа како и создавање на ИТ компанија, откако по игра на случајноста ќе замешаат ликови со различно минато во нејзинито креирање, може да доведе до неочкувани крими моменти. Паралелно на таа главна приказна има и уште неколку за главните ликови. Вреди да се погледне/
Се убаво но нема добар превод,и тој што го има не вреди,јас ке си почекам.Ја гледа некој тука Startup. Прилично интересен крими трилер за тоа како и создавање на ИТ компанија, откако по игра на случајноста ќе замешаат ликови со различно минато во нејзинито креирање, може да доведе до неочкувани крими моменти. Паралелно на таа главна приказна има и уште неколку за главните ликови. Вреди да се погледне/
Пиши ми по пп од каде ја симна втората сезона на The Missing, не можам да ја најдам на асална снимка.Јас ја пробав и некако не ме привлече многу а можеби има потенцијал. Не ми се допаѓа што е премногу стилизирана.
Инаку заврши втора и веројатно последна сезона од The Missing![]()
Добрае?Завчера беше финалето на Вестворлд.
Да прашам дали има некој што уште ја нема почнато серијата, и ако е тоа случајот ШТО ЧЕКАТЕ?