Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кажете некоја програма преку која ќе можам да слегнувам клипови од YouTube.

Tube Hunter.
Ако ти треба линк за download по ПП.

може ли некој на пп да ми прати key за M3 Ringtones

Кажете некоја програма преку која ќе можам да слегнувам клипови од YouTube.

Video Downloader - плагин за Firefox, ке го најдеш на официјалниот сајт во делот за плагини.

Ми треба "BitDownload 1.5.4 (beta)" може некој да ми прати линк по пп каде можам да доналдирам?

Дали може некој да ми даде линк за програма за конвертирање на .FLV во WMV (Ми треба за видеата од YouTube да ги гледам на ДВД, ако има некоја попаметна идеа) ...

Фала :)

Има ли такво прогрмаче каде што можам да ги намалам мб на видео фајловите. Ме интересира тоа затоа што имам тв/фм картица и кога ке преснимам нешто фајловите ми се по 90 мб, а траат само 3 минути.

Видео енкодер, незнам кој да ти го препорачам.

Ај кажи ми некој друг затоа што овој не ми се симнува.

Видео енкодер е тип на програма, а не програм. Ти реков да си земеш било каков видео енкодер, а не дека така се вика програмата.

Има ли такво прогрмаче каде што можам да ги намалам мб на видео фајловите. Ме интересира тоа затоа што имам тв/фм картица и кога ке преснимам нешто фајловите ми се по 90 мб, а траат само 3 минути.

Videata ti se nekompresirani t.e. neenkodirani i zatoa ti se tolkavi. Ili vo programot so koj snimas treba toa da go podesis vo opciite ili probaj simni go VirtualDub (freeware) ima moznost za Capture i podesuvanje na codec so koj ke gi kompresira videata...znaci prethodno treba da imas instalirani kodeci za video kompresija/dekompresija Xvid ili DivxPRO

Јас барам линк за Windows Vista, ако некој ја симнал од Интернет и ја инсталирал па била во ред (без вируси и сл.).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom