Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Има некој кој ќе успее да ми најде драјвер за веб камера Самсунг pleomax PWC-4000, Зелено се знае дека ќе добие оној кој ќе ми најде :)

Јас барам линк за Windows Vista, ако некој ја симнал од Интернет и ја инсталирал па била во ред (без вируси и сл.).

Дали PC-to со сите негови компоненти ти е компатибилно со Виста...Доколку немаш оригинал драјвери само трошиш време и залудно ќе ги загубиш подесувањата кои по толку време си ги прилагодил за себе...Менувањето на виста не е најдобар потег...се додека не излезе финалната верзија без БАГОВИ...

Прво запрашајте се дали има некоја причина за да се префрлите на Виста. За мене нема, стариот добар ХР си фура, остај тоа directX 10 бакрачи, живи глупости, 1 шејдер повеќе и демек е поубаво на очи.

Ми треба Total Video Converter, по можност целосна верзија. Ако има некој, нека ми прати линк по пп

e daj kazete nekoe programce za gledanje satelitski programi.ovaa jlc's ja imam ama nekako slabo nesto vrsi rabota daj ako znae nekoj neka mi kaze.poz fala

dali nekoj moze da mi najde translator makedonsko-angliski(i obratno)
itno mi e

da ama tamu e za eden zbor .... mi treba za pogolem tekst :nesum:

Ти како сакаш , да бапнеш цел текст и да ти даде превод од Мак - Анг , така ? Е тоа незнам пробај на Гугле , гарант нешто ке се најде . Ај ако најдам и јас нешто ке постирам , зш и мене ми треба вакво нешто.:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom