Барам програма

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 август 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
БАРАМ ПРОГРАМА ???

Како што најавив барам програма за да можам да делувам како мрежен администратор, значи имам поврзано 3 компјутери во мрежа преку рутер и сеа сакам со програмот да можам од едниот компјутер да гледам во другите 2 компјутери т.е. да ги следам нивните десктопи како и да можам да ги рестартирам да им праќам приватни пораки и.т.н.
Само по можност некој стварно Full Program со сите опции..
- Однапред Благодарам -

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Како што најавив барам програма за да можам да делувам како мрежен администратор, значи имам поврзано 3 компјутери во мрежа преку рутер и сеа сакам со програмот да можам од едниот компјутер да гледам во другите 2 компјутери т.е. да ги следам нивните десктопи како и да можам да ги рестартирам да им праќам приватни пораки и.т.н.
Само по можност некој стварно Full Program со сите опции..
- Однапред Благодарам -
Ко прво: Постои тема за побарувања на програми.
Ко второ: Самиот Виндовс го има тоа што го бараш а се вика Remote Desktop Connection.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.406
Поени од реакции
25.272
Барам Total Video Converter, само да не е триал верзија, ако има некој нека ме контактира по пп.

Член од
18 февруари 2007
Мислења
21
Поени од реакции
5
Ako ja ima nekoj A4Desk Flash Builder full neka mi ja prati po lp ili neka mi daj link da ja downloadiram

Член од
16 август 2007
Мислења
3
Поени од реакции
0
Ко прво: Постои тема за побарувања на програми.
Ко второ: Самиот Виндовс го има тоа што го бараш а се вика Remote Desktop Connection.
Sephiroth фала што го премести постов тука - моја грешка, но барам програма слична како Remote Desktop но да не мора да се креира Acount на копјутер за да може да му се пристапи од друг PC како и кога ќе гледам од едниот компјутер другиот да може да си работи т.е. да не мора да прави Log Off... Pozz :helou: :helou: :helou:

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Sephiroth фала што го премести постов тука - моја грешка, но барам програма слична како Remote Desktop но да не мора да се креира Acount на копјутер за да може да му се пристапи од друг PC како и кога ќе гледам од едниот компјутер другиот да може да си работи т.е. да не мора да прави Log Off... Pozz :helou: :helou: :helou:
Net Support School би требало да ти заврши работа...

Член од
7 мај 2007
Мислења
169
Поени од реакции
119
Moze li nekoj da mi najde Email Tarantula ama full verzija ako znae nekoj neka me kontaktira po PP

Член од
17 февруари 2007
Мислења
296
Поени од реакции
0
Пробај со pcAnywhere, според мене е најпогоден за таква работа.

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.814
Inteli lan edition ne ti treba niso osven user i pass od drugiot kom ili admin
nema instalacii nema client server, moze da raboti kako spy mode itn...
ama ke ti treba c..k eve ti sajt
www.intelliadmin.com/Home.htm

Член од
1 август 2007
Мислења
89
Поени од реакции
5
Дај кажете од каде да го симнам Windows NT 4.0 . ДАјте линк до некој торент или било што.Барав ама се ми наоѓа некои пачови , сервис пак и сл. додатоци а не целиот Windwos.

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Дај кажете од каде да го симнам Windows NT 4.0 . ДАјте линк до некој торент или било што.Барав ама се ми наоѓа некои пачови , сервис пак и сл. додатоци а не целиот Windwos.
Најдов торент, но незнам со каква брзина ќе спушташ, затоа што има само 4 seeders. Повели:
Windows NT

Член од
7 мај 2007
Мислења
169
Поени од реакции
119
Moze li nekoj da go najde programov: Email Tarantula ama full i neka mi prati PP. FALA odnapred

thekillagorilla

Мортус
Член од
20 февруари 2007
Мислења
610
Поени од реакции
12
programa koja mozi od MP3 vo MP4 ... kazete pobrzo oti na mobilnio mi treba mesto za mnooooooogu pesni

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom