Барам програма

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе внука ми запнала за некоја програма за споредување со познати личности...Јас што прогуглав ја најдов Star Estimator ама никако да најдам асолен mirror за симнување...Мала помош? Ве молам пошто на глава ќе ми се качи... :jaj:

http://www.myheritage.com/FP/Company/celebrity-collage.php

ај за внука ти ;):kesa:

Барам Internet download manager, целосна верзија, ако може некој да ми даде линк по пп

baram 3 programi

baram 3 programi i toa:
1. Program za namaluvanje na goleminata na fajlovite:
pr. imam edna pesna 6 mega bajti i sakam da ja smalam
2.program za klavanje password na odreden file ili folder
3. program kako "remote administrator" samo sto kompijuterot i da nejki da mu cepkam, da mu cepkam. ili pak ako imam remote administrator dali i drugiot kompijuter MORA da go ima?

Барам програма за divX епизоди од Prison Break да ги спојам со субтајтл за да можам да ги гледам на dvd player, а не на компјутер.

Барам програма за divX епизоди од Prison Break да ги спојам со субтајтл за да можам да ги гледам на dvd player, а не на компјутер.

План А

Колку што знам ДВД-плеерите само .srt преводи подржуваат, побарај преводи во .srt.

План Б
http://www.videohelp.com/tools?tool=AviSub Пробај со Sub2DiVX , мислам дека може да се вметне преводот во филмот

:smir:

Не ти треба никакво спојување на филмовите со преводите, само треба исти да им бидат имињата и на преводот и на филмот, и на исто место да бидат ставени.... пр.
Biker Boyz.avi
Biker Boyz.srt

Не ти треба никакво спојување на филмовите со преводите, само треба исти да им бидат имињата и на преводот и на филмот, и на исто место да бидат ставени.... пр.
Biker Boyz.avi
Biker Boyz.srt
Da, ama toa vazi za na kompjuter. A jas sakam da gledam na dvd player sto ne poddrzuva text document.

Барам програма за сечење делови од песни. По можност да не е мн. голема (мислам у МБ)

Da, ama toa vazi za na kompjuter. A jas sakam da gledam na dvd player sto ne poddrzuva text document.
Знам убо за шо зборам, и тоа ВАЖИ за ДВД Плеер кој поддржува divx филмови.... Испробано, истестирано...

www.appzpoint.net, на сајтов/форумов ги има повеќето ствари шо ги барате, треба само бесплатна регистрација, се работи за луѓе кои веќе долго време го издаваат LastXp. :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom