E
Epsilon
Гостин
тоа и е елементарно за адц, да има јак фарм и киллс. Сите посериозени adc играчи сакаат килс за да ја тепаме партијата.Фармај minions, побитно е од убиства.

тоа и е елементарно за адц, да има јак фарм и киллс. Сите посериозени adc играчи сакаат килс за да ја тепаме партијата.Фармај minions, побитно е од убиства.
Абе само што почнал и ваљда изгубен е. Ја коа почнав не знаев што се minions, и само идев head to head да се тепам со другите, рипав преку minions, не им ни давав некакво значењетоа и е елементарно за адц, да има јак фарм и киллс. Сите посериозени adc играчи сакаат килс за да ја тепаме партијата.![]()
Засега ништо ако ме слушаш мене. Џабе ќе фрлаш ајпи на ајтеми од понизок ред. Чекај да качиш 20-ка а до тогаш ќе ти биде јасно.Не сум до толку да не разбирам и го сватив од прилика што е поентата. А за купување што е побитно за почеток, немам со многу херои играно али гледам за различни херои различни работи има во продавницата, не е како во дота исти итеми за сите.
Мислев за купување од продавницата во борба.Засега ништо ако ме слушаш мене. Џабе ќе фрлаш ајпи на ајтеми од понизок ред. Чекај да качиш 20-ка а до тогаш ќе ти биде јасно.![]()
Аха, Аше оди на дмџ, критикал и attack speed... Е сеа за ајтеми, Infinite Edge и Huricane се јадрото во последно време. На тоа додади ајтем за armor pen (Last whisper) i еден ајтем за лајфстил (Bloodthurst или така нешто се викашеМислев за купување од продавницата во борба.
Секоја недела има 8 различни херои што се free to play. Сеа пред некое време им текна да ги начукаат плус и сите supports у таа ротација, па затоа ги има пуно. Порано по 8 херои си беа.А што е со ова Free champion rotation. Одам тамо ама само ги гледам хероите. Има некоја финта нешто?
Исто срање еСтавија плус супорти во ротација за да учат луѓево да играат супорт. Со новиов ранкед и слично, никој не сака да игра супорт.
Иначе, како е за играње лол моментално? Немам играно одамна, се уклучив две-три партии да ја пробам новава ЛБ пошто сум меин ЛБ и уопште не сум играл од тогаш.
Знам како е, ја со ЛБ од силвер 3 до плат 2 стигнав за една недела пред да изедам банИсто срање е
Колку се boost-aм со Vi само чоече, one trick станав, тибам херојот ненормален.