Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Лелеле, пуштај линк во порака :sekcza::sekcza:

Устата да ти се позлати, само за Синеплекс да не си во право :D

ej и замислите, Даниел Блејк го ставиле во 11 навечер само :mad::D
Никој нема да го гледа, ќе видиш. За една недела ќе го тргнат од репертоар.

Туку, @Shawn Spencer , праќај порака и мене, би го репризал. ;)

@RATM @Zlatikevichius @Anon И остали што сакаат да го гледаат С оне стране, го имате овде.
И држете си seed колку што треба да нема банирања, па барање инвајти.
И јесте, следете си ги српскиве торент сајтови за српскохрватските филмови. Пошто логично е српски филм да најдеш на српски тракер, така? :D

@RATM @Zlatikevichius @Anon И остали што сакаат да го гледаат С оне стране, го имате овде.
И држете си seed колку што треба да нема банирања, па барање инвајти.
И јесте, следете си ги српскиве торент сајтови за српскохрватските филмови. Пошто логично е српски филм да најдеш на српски тракер, така? :D
Ги следам јас drugari, exyushare и arenaelite. Има некој така подобар од овие?

Ги следам јас drugari, exyushare и arenaelite. Има некој така подобар од овие?
Црна берза е најдобар според мене, по содржини и материјал, али потребен е инвајт за овде, јас го добив од еден тип од некој од овие 3 што ми ги пиша. Арена елит ми е втор што го проверувам, па другари, ексјушер слабо пошто мислам дека беше хрватски и не се замараат многу ни со хрватскиве филмови, а камоли со македонски, српски. На секој има нешто што на другиве го немаат или нема сидери, па обично ко ми треба екс-ју филм сите ги проверувам. :)
Е сега имаат Хрвативе еден торентхр мислам се викаше, али таму немам акаунт. И за таму треба инвајт и колку што сум слушнал е најдобар за хрватски материјали.

Црна берза е најдобар според мене, по содржини и материјал, али потребен е инвајт за овде, јас го добив од еден тип од некој од овие 3 што ми ги пиша. Арена елит ми е втор што го проверувам, па другари, ексјушер слабо пошто мислам дека беше хрватски и не се замараат многу ни со хрватскиве филмови, а камоли со македонски, српски. На секој има нешто што на другиве го немаат или нема сидери, па обично ко ми треба екс-ју филм сите ги проверувам. :)
Е сега имаат Хрвативе еден торентхр мислам се викаше, али таму немам акаунт. И за таму треба инвајт и колку што сум слушнал е најдобар за хрватски материјали.
Па пушти инвајт за Црна берза, не биди Влав.

боље секта, отколку безредие. Вака во секое време имаш seed на некој торент, а не како на другиве, кога ти притреба нешто да симнеш, да не можеш.
@MyloXyloto - и ти го потроши инвајтот? :P
Не знам дали има инвајт, али има лош сооднос на симнато/качено. :D
ratio.JPG
П.С. ова до бројката е shit, да нема забуни. :icon_mrgr::icon_mrgr:

боље секта, отколку безредие. Вака во секое време имаш seed на некој торент, а не како на другиве, кога ти притреба нешто да симнеш, да не можеш.

Не знам дали има инвајт, али има лош сооднос на симнато/качено. :D
Прегледај го приврзокот 160790
П.С. ова до бројката е shit, да нема забуни. :icon_mrgr::icon_mrgr:
Ама педери се скапани, сега барав по хрватски форуми, многу тешко се доаѓа до покани и за TorrentHR и за тој другиот хрватски, не знам точно како беше. Сум заборавил, имам акаунт и на balkanelite, ама ништо никогаш не сум симнал од таму. CrnaBerza е босански веројатно. Ме мрзи сега и по босански форуми да читам.

Ако некој има покана за CrnaBerza, THR или тој другиот хрватски, zahvaljujem! :P

@Anon Бараше да ги видиш картите од кино. Па еве ги. 50-тина се, а за 20-тина филмови немам карта пошто или сум ги гледал студентскине проекции за кои не даваат карта или на некој роденден од МКЦ, Бела ноќ... Повеќето се како што може да видите гратиси и немој да чујам дека да се оди во кино е скапа работа.:ROFLMAO:IMG_20161125_205151.jpg IMG_20161125_205203.jpg IMG_20161125_205439.jpg
@Zlatikevichius види си фб.

@Anon Бараше да ги видиш картите од кино. Па еве ги. 50-тина се, а за 20-тина филмови немам карта пошто или сум ги гледал студентскине проекции за кои не даваат карта или на некој роденден од МКЦ, Бела ноќ... Повеќето се како што може да видите гратиси и немој да чујам дека да се оди во кино е скапа работа.:ROFLMAO:Прегледај го приврзокот 160796 Прегледај го приврзокот 160797 Прегледај го приврзокот 160798
@Zlatikevichius види си фб.
алооооооо од каде толку бесплатни евреј еден

@MyloXyloto - и ти го потроши инвајтот? :P
Имам уште, само слабо некако се симнува филмов, еве цел саат може, едвај до пола, ајде ќе го исчекам ваљда, ако не утре ќе го гледам. Инаку за Даниел, утре го глеам, така да не може да ми го укинат, ќе ги тужам ако ми го направат пред проекција :D

Ајде ме убедивте да си ги избројам кино билетите...
43 од Синеплекс :eek:
16 од Милениум
8 од Рамстор :ROFLMAO: (тука заклучив дека сум стар)

А имам и во Фросина гледано филм со Одри Срцката , Коко пред Шанел. Ама некоја гага проекција беше :(

Имам уште, само слабо некако се симнува филмов, еве цел саат може, едвај до пола, ајде ќе го исчекам ваљда, ако не утре ќе го гледам. Инаку за Даниел, утре го глеам, така да не може да ми го укинат, ќе ги тужам ако ми го направат пред проекција :D
За 10-15 минути со солидна брзина се симнува филмот. Тебе ваљда ти намалиле брзината поради лошото ратио. Пушти си го и Звиздан да ти сее и овој кога ќе го симнеш не го гаси од торент. Инаку не ти бега банирање. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom