CELTIK
magionicar
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 2.909
- Поени од реакции
- 839
a be dostavte so tie sansi so ste gi imale po 20 suta imal united na gol 70 % od niv se udari na pogba vo gorniot del od tribinata sut vo gol 1,2 na 4 natprevari 0 udari vo ramki imavte ili po nekoe dodavanje na protivnickiot golman ,sekogas koga igrate protiv posilen protivnik so 11 zad centar ste kae silata na united se sekjavam koga vi bea gigs van nisterloj skols kakov samo pritisok pravese united osobeno na traford pod palkata na fergi ke im zemese stouk ili westham bod koga ili ke odese na enfild da se brani 96 min ili pak so turnati gaki vo celzi (da go dupat kako sakat ) zalosno e za premier ligata jas bas sakam silen united zasto ova se drugo sto prakjame vo LS e gola voda nemat tradicija i respekt vo evropa i site gi kiknuvaat ,inace murinjo go zede nadusa united isto kako lani celsea coekot e omrazena licnost vo BPL ,vo sudiskata organizaci ,skoro site klubovi go mrazat ,ne posnavam so nekoj menadzer da e vo dobri odnosi ,coekot retko si ja gleda svojata rabota cesto e preukupiran so drugite ,se nekoj drug mu e vinoven ,prepotenten e skaran so novinarite i ednostavno angliskata fudbalska asocijacija bara nacin kako da go protera od dvorot .
so se odnesuva na ostatokot od PL veke 4 se odlepi vo pol pozicija e celsea ,a spored mene sity se rasvrla so pari po bodovite iako nikoj toa nikogas nema da go dokaze ali iskreno sity se ocaj nemoguce da se ima tolku srekja na eden kup utakmici da se pobeduva so turnata zburnata ,liverpool ke vidime eve sea 4 igraci mu se povredija vo klucen del od sezonata dosta go macat ekipite koi igraat so avtobus pred golot ali ako pull dade gol prv lesno gi dobiva ima dobar skor so ekipite od gorniot del sea ostanuva da vidime so ke napravi so tie od dolniot del na tabelata ,arsen i arsenal zilavo ke se borat do sam kraj ,t ham ispagja od golemata igra united e veke od pred 5 kola everton se isili na startot i tolku
so se odnesuva na ostatokot od PL veke 4 se odlepi vo pol pozicija e celsea ,a spored mene sity se rasvrla so pari po bodovite iako nikoj toa nikogas nema da go dokaze ali iskreno sity se ocaj nemoguce da se ima tolku srekja na eden kup utakmici da se pobeduva so turnata zburnata ,liverpool ke vidime eve sea 4 igraci mu se povredija vo klucen del od sezonata dosta go macat ekipite koi igraat so avtobus pred golot ali ako pull dade gol prv lesno gi dobiva ima dobar skor so ekipite od gorniot del sea ostanuva da vidime so ke napravi so tie od dolniot del na tabelata ,arsen i arsenal zilavo ke se borat do sam kraj ,t ham ispagja od golemata igra united e veke od pred 5 kola everton se isili na startot i tolku