Premier League - Season 2016/2017

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Барнли се ептен заебана екипа, многу физичка игра и многу скокања за дефанзивците на противничката екипа. Денес мислам дека Отаменди и Коларов имаа повеќе скокови од ДеАндре Џордан и Двајт Хауард.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.842
Поени од реакции
12.334
Многу мразам утакмици што се играат денски при сончево време, се знае пренос на фудбал кога се прави, навечер или на облачно време, очите ме заболеа од утакмицава.
Затоа во ЛШ слаби резултати имаат англичаните. Не се навикнати

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Доволно е глупиве англичани камерата да ја стават од другата страна, али ваљда сакаат да ни ja доловат реалната состојба на терен :D

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Поима немам што гледа Клоп во овој Мане, делва премногу изгубено на терен.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Биди реален и кажи што игра во последно време. Тотално бескорисен е, никаков импакт во играта не прави кога противничката екипа се брани. Според мене користен е само кога екипата води и да влезе од клупа да ги реши од контри.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Биди реален и кажи што игра во последно време. Тотално бескорисен е, никаков импакт во играта не прави кога противничката екипа се брани. Според мене користен е само кога екипата води и да влезе од клупа да ги реши од контри.
Мане нема никад влезено од клупа, редовен стартер е од почеток на сезоната, и ни е најбоље стрелец у моментов. Подеднакво придонесува со Фирмино и Кутињо. Не е ставен за да прави којзнае каква игра лично, туку за кога ќе фати топка да биде постојана закана, а ја ко што гледам баш таквата улога му лежи у тимов.

Мислењето ми е тотално спротивно од твоето :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кутињо веројатно ќе го глеаме на терен у март.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom