Dani
1 + 1 = 10
- Член од
- 22 јуни 2010
- Мислења
- 24.546
- Поени од реакции
- 59.227
Да бе.И да ми го поклониш некако Пјанич во другата лига.
#КлипчеМетодНаТрансфери xD
И ако ме убеди Бејл да ти го продадам?
Да бе.И да ми го поклониш некако Пјанич во другата лига.
#КлипчеМетодНаТрансфери xD
Не го сакам Бејл, не ми го пикај сеа за да го земеш Меси.Да бе.
И ако ме убеди Бејл да ти го продадам?
boring boring Chelsea[DOUBLEPOST=1479434618][/DOUBLEPOST]Може ли и јас ко клипот да си пуштам 3ца од Манчестер во Барса и да си дадам отказ од Јунајтед? xD[DOUBLEPOST=1479434734][/DOUBLEPOST]Уствари што ве прашувам, тој демек праша некој.. xDШта то оно на табелу сија, Ливерпул 3 комада Барси забија.
Иначе многу сум дно увек давам 1-2 гола, сеа да има да се кладам Т1 1-2 гола цела сезона ќе ја пичам.
Клип4е намерно губеше во другата лига за овој да не испадне.@Клипче како успеа да го натераш @ManUtdChampions тебе да ти ја намести титулата сезонава?
Секако секако, а објасни ми како се добиени тие два црвени ако не ми е на хард ставено ништо. Мислиш дека ако Јаја вчера дал два гола, денес во играва појако ќе игра?2 црвени, ти си најнеспособен менаџер на сите времиња беееееее! Па и Кабај пред Јаја Туре кој даде 2 гола викендов... ццццццц
На хард ти е.Секако секако, а објасни ми како се добиени тие два црвени ако не ми е на хард ставено ништо. Мислиш дека ако Јаја вчера дал два гола, денес во играва појако ќе игра?
Иначе се знае дека не мењам тим, Кабај си влезе кога Родригез одите на пауза. Може за во четврток ќе ми текне, не ни знаев сега дека против Баерн играм
Епа некој ми чепкал...На хард ти е.
Другa игрa е тoa бе.Па и Кабај пред Јаја Туре кој даде 2 гола викендов... ццццццц
Не е баш до толку, ама вреди да пробаш. Ти викам Браво ми беше дури и топ одреден период, во Евертон ако се сеќавате неколку пати се вадев на пенали во плеј офот и куповите.. Ама после падот на формата одкога дојде во Сити, пропадна и на играва.Епа некој ми чепкал...
Него нема шанси според резултати во живо да им се мења формата на играчите. Не се толку напредни