Soccer Manager (Kajgana World)

• Креатор на темата .:makedonec:.
  • Време на започнување

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Шта то оно на табелу сија, Ливерпул 3 комада Барси забија.:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Иначе многу сум дно увек давам 1-2 гола, сеа да има да се кладам Т1 1-2 гола цела сезона ќе ја пичам.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Шта то оно на табелу сија, Ливерпул 3 комада Барси забија.:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Иначе многу сум дно увек давам 1-2 гола, сеа да има да се кладам Т1 1-2 гола цела сезона ќе ја пичам.
boring boring Chelsea[DOUBLEPOST=1479434618][/DOUBLEPOST]Може ли и јас ко клипот да си пуштам 3ца од Манчестер во Барса и да си дадам отказ од Јунајтед? xD[DOUBLEPOST=1479434734][/DOUBLEPOST]Уствари што ве прашувам, тој демек праша некој.. xD

Последно уредено:

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
@Клипче како успеа да го натераш @ManUtdChampions тебе да ти ја намести титулата сезонава?
Клип4е намерно губеше во другата лига за овој да не испадне.:D

Шала на страна добар е Клипот сезонава, очекувам бар до 28 коло да се бори за титула.:LOL:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
2 црвени, ти си најнеспособен менаџер на сите времиња беееееее! Па и Кабај пред Јаја Туре кој даде 2 гола викендов... ццццццц

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.757
Поени од реакции
52.720
2 црвени, ти си најнеспособен менаџер на сите времиња беееееее! Па и Кабај пред Јаја Туре кој даде 2 гола викендов... ццццццц
Секако секако, а објасни ми како се добиени тие два црвени ако не ми е на хард ставено ништо. Мислиш дека ако Јаја вчера дал два гола, денес во играва појако ќе игра? :D

Иначе се знае дека не мењам тим, Кабај си влезе кога Родригез одите на пауза. Може за во четврток ќе ми текне, не ни знаев сега дека против Баерн играм :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Секако секако, а објасни ми како се добиени тие два црвени ако не ми е на хард ставено ништо. Мислиш дека ако Јаја вчера дал два гола, денес во играва појако ќе игра? :D

Иначе се знае дека не мењам тим, Кабај си влезе кога Родригез одите на пауза. Може за во четврток ќе ми текне, не ни знаев сега дека против Баерн играм :D
На хард ти е. :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.755
Поени од реакции
43.944
Епа некој ми чепкал...

Него нема шанси според резултати во живо да им се мења формата на играчите. Не се толку напредни :D
Не е баш до толку, ама вреди да пробаш. Ти викам Браво ми беше дури и топ одреден период, во Евертон ако се сеќавате неколку пати се вадев на пенали во плеј офот и куповите.. Ама после падот на формата одкога дојде во Сити, пропадна и на играва.

Kajgana Shop

На врв Bottom