Добро заклучивме дека си глуп и туп верски фанатик, ама пријатно ме изненади дека веќе си знаел дека ке ти спеам се по список и пак ни за еден момент не се подзадума пред на напишиш тоа што напиша.Барем да провереше ако ништо друго а не ти вака со крстот на чело. Пошто будалите немаат рогови и не се распознаваат од нормалното население и треба да се посочат за да и другите ги знаат ете јас и тебе ке ти дадам шанса да ми покажеш барем еден пост каде јас го бранам заменик министерот на било кој начин во врска со темата. Ете седни прелистај, повикај го бог на помош ( оти само тој може моментално да те спаси за да не испадниш уште поголем идиот од тоа што си) и повели бујрум постирај . Остај што темата е ЧДА и ти наместо да си тргаш сеир или да палиш темјан или што и да правиш кога не бркаш демони ти си застанал да бистирш политика и на твоја жал со погрешна личност. Едно што така сите верски идиоти посебно на форумот ми сте некако одбивни и генерално сте многу затуцани луѓе ама ај такви ве напрај господ па него жалете им се, ама кога па уште и ми солите памет посебно за работи кои воопшто ги немам речено е тука веќе се прелива чашата.
Така да пошто и првиот пат не си бил изненаден тогаш можам да продолжам пошто очигледно ти се слади и немаш ништо против. Значи да ти ебам тоа жената, ќерката или ќерките, сестрите, мајкати и се женско во фамилијата гомно едно религиозно затуцано.
Следниот пост наместо да ми бистриш политики и да ми јадиш гомна очекувам да постираш тоа што треба на што се должи твојот генијален заклучок дека јас на било кој начин го бранам заменик министерот во спортивно ќе сметам дека уживаш кога некој ти ја спева цела женска фамилија онака во духот на христијанството. Ако некој ти ја еби сестрата немој да се љутиш, напучи му ја и другата.
Така ве учат нели, така проповедаше спасителот твој.