Диме Спасов локални јебо

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.750
Поени од реакции
7.268
Редно е да се јави некој поупатен и да не информира, да не не држи у неизвесносссс

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Језда е дно ама не претерувајте вие сега, 25 има.

O

ob1

Гостин
Од ЈБТ е девојкава, 91 генерација, една година постара од мене беше.
Цел живот во УМС е. Не ме чуди потегов, сака да напредува девојката во кариерата.

Член од
6 февруари 2010
Мислења
882
Поени од реакции
923
Владе, владе... зошто ја вртиш темава за мене. Јас не сум крив што ти си станал магаре. Твојата лутина сврти ја кон оние кои в ум те отепаа. Но пошто искажа тешки зборови преку кои јас не можам да преминам и никогаш не сум преминувал работава ќе ја решиме на машки начин. Затоа што јас се трудам да бидам верник, ама истовремено ме сметаат за еден од најголемите македонски ултранационалисти. Јас знам само дека во животот не сум отстапил од ништо. Никогаш не сум ебавал жива сила. Сум отстапувал само пред оние кои се достојни да се почитуваат.
Ќе ми кажеш на кое место да се најдеме очи в очи само јас и ти. Ти одбери го местото, се нека биде под твои услови, ама ти да се појавиш. Пошто еве толку си храбар, ми испцу се по ред, така што не смееш сега да ме одбиеш и мораш да се појавиш инаку ќе излезиш најголемото гомно. Епа гомно едно, кажи каде да се најдеме бидејќи така одлучно исплука по мои најдрагоцени нешта. Мораш да излезиш имам право да ја бранам честа на сите оние нешта кои ми ги навреди. Не знам кој ѓавол те натера вака да си го заебиш животот, од пишувањата досега требаше да сфатиш дека не сум ти јас како македончињава.[DOUBLEPOST=1478517611][/DOUBLEPOST]Те чекам пичлеме, јави се.
Ех па ти сега, гледаш дека е типот јак на тастатура, во сигурноста на својот дом. Некако чисто се сомневам дека ќе има муда да се видите.

Sent from my EVA using Tapatalk

Член од
14 август 2006
Мислења
45.498
Поени од реакции
84.993
Владе, владе... зошто ја вртиш темава за мене. Јас не сум крив што ти си станал магаре. Твојата лутина сврти ја кон оние кои в ум те отепаа. Но пошто искажа тешки зборови преку кои јас не можам да преминам и никогаш не сум преминувал работава ќе ја решиме на машки начин. Затоа што јас се трудам да бидам верник, ама истовремено ме сметаат за еден од најголемите македонски ултранационалисти. Јас знам само дека во животот не сум отстапил од ништо. Никогаш не сум ебавал жива сила. Сум отстапувал само пред оние кои се достојни да се почитуваат.
Ќе ми кажеш на кое место да се најдеме очи в очи само јас и ти. Ти одбери го местото, се нека биде под твои услови, ама ти да се појавиш. Пошто еве толку си храбар, ми испцу се по ред, така што не смееш сега да ме одбиеш и мораш да се појавиш инаку ќе излезиш најголемото гомно. Епа гомно едно, кажи каде да се најдеме бидејќи така одлучно исплука по мои најдрагоцени нешта. Мораш да излезиш имам право да ја бранам честа на сите оние нешта кои ми ги навреди. Не знам кој ѓавол те натера вака да си го заебиш животот, од пишувањата досега требаше да сфатиш дека не сум ти јас како македончињава.Те чекам пичлеме, јави се.
Очигледно го преценуваш соговорникот и му се обраќаш ко на човек.

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.750
Поени од реакции
7.268
Како да ни се просејуваат членовите овде...

Член од
14 април 2008
Мислења
1.257
Поени од реакции
914
Ех па ти сега, гледаш дека е типот јак на тастатура, во сигурноста на својот дом. Некако чисто се сомневам дека ќе има муда да се видите.

Ептен се залета. Не знам како се научија вака се да ти испцуе и мисли дека можи да си помини ко ништо да не било. Кога е толк јак, редно е да се соочи со последиците. Ќе се најди некој ќе кажи кој е и каде живее. Лиглево ќе биде воспитен пример за ваквите „јаки“ да се помислат кога туку така кажуваат тешки навреди[DOUBLEPOST=1478551691][/DOUBLEPOST]
Очигледно го преценуваш соговорникот и му се обраќаш ко на човек.
Beric време е младинава да ги напрајме луѓе. Не ги воспитало семејството, училиштето, државата... остана на нас националистите да ги воспитуваме. Плачат за тегнење на ушите.

Последно уредено:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.527
Поени од реакции
24.324
Тука сум де не се секирајте, човек да не можи на слава да оди.
А да утре сум на именден така да не си прајте филмој џабе.

Ти прв ке научиш, уствари втор

Член од
14 април 2008
Мислења
1.257
Поени од реакции
914
Тука сум де не се секирајте, човек да не можи на слава да оди.
А да утре сум на именден така да не си прајте филмој џабе.

Ти прв ке научиш, уствари втор
Ајде тогаш, покажи ја твојата машкост, така како што си силен во навредите и да се видиме да го расчистиме проблемов. Нема да те оставам така, после се што ми изнавреди.

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.750
Поени од реакции
7.268
Ма Марјан нема врска. Толку е сериозен, што станува смешно

Kajgana Shop

На врв Bottom