Xibalba
Corona Australis
- Член од
- 24 јануари 2012
- Мислења
- 6.094
- Поени од реакции
- 11.502
Кажаа 25-6 години имала.Што?
Сакате да кажете дека оваа од Елем, со Диме шо беше, имала 19 години?

Кажаа 25-6 години имала.Што?
Сакате да кажете дека оваа од Елем, со Диме шо беше, имала 19 години?
Ех па ти сега, гледаш дека е типот јак на тастатура, во сигурноста на својот дом. Некако чисто се сомневам дека ќе има муда да се видите.Владе, владе... зошто ја вртиш темава за мене. Јас не сум крив што ти си станал магаре. Твојата лутина сврти ја кон оние кои в ум те отепаа. Но пошто искажа тешки зборови преку кои јас не можам да преминам и никогаш не сум преминувал работава ќе ја решиме на машки начин. Затоа што јас се трудам да бидам верник, ама истовремено ме сметаат за еден од најголемите македонски ултранационалисти. Јас знам само дека во животот не сум отстапил од ништо. Никогаш не сум ебавал жива сила. Сум отстапувал само пред оние кои се достојни да се почитуваат.
Ќе ми кажеш на кое место да се најдеме очи в очи само јас и ти. Ти одбери го местото, се нека биде под твои услови, ама ти да се појавиш. Пошто еве толку си храбар, ми испцу се по ред, така што не смееш сега да ме одбиеш и мораш да се појавиш инаку ќе излезиш најголемото гомно. Епа гомно едно, кажи каде да се најдеме бидејќи така одлучно исплука по мои најдрагоцени нешта. Мораш да излезиш имам право да ја бранам честа на сите оние нешта кои ми ги навреди. Не знам кој ѓавол те натера вака да си го заебиш животот, од пишувањата досега требаше да сфатиш дека не сум ти јас како македончињава.[DOUBLEPOST=1478517611][/DOUBLEPOST]Те чекам пичлеме, јави се.
Очигледно го преценуваш соговорникот и му се обраќаш ко на човек.Владе, владе... зошто ја вртиш темава за мене. Јас не сум крив што ти си станал магаре. Твојата лутина сврти ја кон оние кои в ум те отепаа. Но пошто искажа тешки зборови преку кои јас не можам да преминам и никогаш не сум преминувал работава ќе ја решиме на машки начин. Затоа што јас се трудам да бидам верник, ама истовремено ме сметаат за еден од најголемите македонски ултранационалисти. Јас знам само дека во животот не сум отстапил од ништо. Никогаш не сум ебавал жива сила. Сум отстапувал само пред оние кои се достојни да се почитуваат.
Ќе ми кажеш на кое место да се најдеме очи в очи само јас и ти. Ти одбери го местото, се нека биде под твои услови, ама ти да се појавиш. Пошто еве толку си храбар, ми испцу се по ред, така што не смееш сега да ме одбиеш и мораш да се појавиш инаку ќе излезиш најголемото гомно. Епа гомно едно, кажи каде да се најдеме бидејќи така одлучно исплука по мои најдрагоцени нешта. Мораш да излезиш имам право да ја бранам честа на сите оние нешта кои ми ги навреди. Не знам кој ѓавол те натера вака да си го заебиш животот, од пишувањата досега требаше да сфатиш дека не сум ти јас како македончињава.Те чекам пичлеме, јави се.
Ептен се залета. Не знам како се научија вака се да ти испцуе и мисли дека можи да си помини ко ништо да не било. Кога е толк јак, редно е да се соочи со последиците. Ќе се најди некој ќе кажи кој е и каде живее. Лиглево ќе биде воспитен пример за ваквите „јаки“ да се помислат кога туку така кажуваат тешки навреди[DOUBLEPOST=1478551691][/DOUBLEPOST]Ех па ти сега, гледаш дека е типот јак на тастатура, во сигурноста на својот дом. Некако чисто се сомневам дека ќе има муда да се видите.
Sent from my EVA using Tapatalk
Beric време е младинава да ги напрајме луѓе. Не ги воспитало семејството, училиштето, државата... остана на нас националистите да ги воспитуваме. Плачат за тегнење на ушите.Очигледно го преценуваш соговорникот и му се обраќаш ко на човек.
Ти прв ке научиш, уствари вторЕх па ти сега, гледаш дека е типот јак на тастатура, во сигурноста на својот дом. Некако чисто се сомневам дека ќе има муда да се видите.
Sent from my EVA using Tapatalk
Ајде тогаш, покажи ја твојата машкост, така како што си силен во навредите и да се видиме да го расчистиме проблемов. Нема да те оставам така, после се што ми изнавреди.Тука сум де не се секирајте, човек да не можи на слава да оди.
А да утре сум на именден така да не си прајте филмој џабе.
Ти прв ке научиш, уствари втор