Диме Спасов локални јебо

Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750
Време е да падне оваа лоповска власт.
Со Заев сигурно нема да е којзнае како но подобро одколку со овие ќе биде 100%. Маме и ебавте на Македонија
Ништо. Од шупливо во празно. Од лопови на арамии и пак назад. Единствен спас е прво да се искрши дво партиски систем и да се оди на трети четврти опции.

Вака ништо да не понудат само си седат и чекаат тие на ред да дојдат. Најверојатно и во договор, ние не ве чепкаме вие не не чепкајте.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ништо. Од шупливо во празно. Од лопови на арамии и пак назад. Единствен спас е прво да се искрши дво партиски систем и да се оди на трети четврти опции.

Вака ништо да не понудат само си седат и чекаат тие на ред да дојдат. Најверојатно и во договор, ние не ве чепкаме вие не не чепкајте.
Кој и да дојде на власт пак ќе има краденје, лажење, итн итн. Барем мера да имаат.
Не сум за никој ама го гледав интервјуто на Шеќеринска од лани каде што вели, во нивно време 2004 Македонија после војна ја кренаа на нозе, и после Хрватска на балканот бевме кандидат за членка во ЕУ, а од тогаш поминаа 12години и не сме мрднале, и во право е. Некои викаат Заев се здружил со албанци, па Груески е здружен со албанци сите овие 10години. И Иванов не го бива за Председател и мора да замине. Потребни се нови луѓе.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.628
Поени од реакции
5.277
Се се, али и делот дека од пасатот се јавиле да пријават у полиција ми е прејак и неможам да го изгустирам више 5 дена : )))) Или има некоја бекап верзија што не ја знаеме уште, или сме на прагот на епохални промени на навиките и перцепциите кај одредена стереотипна група на луѓе : ))) Некако морам да признаам дека ова второво ми е скроз неверојатно : ))
Mozebi ni ednoto ni drugoto, mozebi si bil u podrum celo vreme...[DOUBLEPOST=1478366379][/DOUBLEPOST]Dojde vreme od vladava da vikaat mestenka bese....

Последно уредено:

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
после Хрватска на балканот бевме кандидат за членка во ЕУ, а од тогаш поминаа 12години и не сме мрднале,
Kaко бе не сме мрднале?!
сме мрднале
надолу....

Член од
12 март 2009
Мислења
20.867
Поени од реакции
17.104
И Андонов во одбрана на Диме Спасов, денеска бара оставка од Спасовски

I dvajcata prOliveri treba da dadat ostavka
( a Dime za nenamensko koristenje službeno vozilo)
Ovoj treba da podnese bidejći toj trebal po službena dolžnost da ima dadeno tel.kontakt, crvena linija, za site svoi vip sopartici, isto kako što Spasovski ima so svoite vip sopartici ... a veće rekovme za Spasovski, nego mu e vinata vo zloupotreba na alfite i koristenje uslugi od podzemjeto za izboren marketing

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
И Андонов во одбрана на Диме Спасов, денеска бара оставка од Спасовски

I dvajcata prOliveri treba da dadat ostavka
( a Dime za nenamensko koristenje službeno vozilo)
Ovoj treba da podnese bidejći toj trebal po službena dolžnost da ima dadeno tel.kontakt, crvena linija, za site svoi vip sopartici, isto kako što Spasovski ima so svoite vip sopartici ... a veće rekovme za Spasovski, nego mu e vinata vo zloupotreba na alfite i koristenje uslugi od podzemjeto za izboren marketing

Оди бе излези прошетај, недела е. Еден ден барем нека одмори форумов од твојте глупости

Член од
14 август 2006
Мислења
45.510
Поени од реакции
85.007
Оди бе излези прошетај, недела е. Еден ден барем нека одмори форумов од твојте глупости
Остајте го на раат. Супер е Ireal, форумскиот амди бајрам. Сите се веселат со него.

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.750
Поени од реакции
7.268
Да резимираме:
Ако Диме не згрешил ништо, го местеле полициски криминалци, зошто се менувани изјавите и зошто возачот се пријавил?
Каде бил Диме со пичката пред да се слупа?

Член од
5 март 2013
Мислења
253
Поени од реакции
282
Да резимираме:
Ако Диме не згрешил ништо, го местеле полициски криминалци, зошто се менувани изјавите и зошто возачот се пријавил?
Каде бил Диме со пичката пред да се слупа?
Ке ти каже иреал..тој најдобро знае

Член од
22 јули 2016
Мислења
1.748
Поени од реакции
750
Некој направил сообраќајка.
Полицијата е крива, а министерот траба да даде оставка.
Нема грешка.

Член од
14 април 2008
Мислења
1.257
Поени од реакции
914
Добро заклучивме дека си глуп и туп верски фанатик, ама пријатно ме изненади дека веќе си знаел дека ке ти спеам се по список и пак ни за еден момент не се подзадума пред на напишиш тоа што напиша.Барем да провереше ако ништо друго а не ти вака со крстот на чело. Пошто будалите немаат рогови и не се распознаваат од нормалното население и треба да се посочат за да и другите ги знаат ете јас и тебе ке ти дадам шанса да ми покажеш барем еден пост каде јас го бранам заменик министерот на било кој начин во врска со темата. Ете седни прелистај, повикај го бог на помош ( оти само тој може моментално да те спаси за да не испадниш уште поголем идиот од тоа што си) и повели бујрум постирај . Остај што темата е ЧДА и ти наместо да си тргаш сеир или да палиш темјан или што и да правиш кога не бркаш демони ти си застанал да бистирш политика и на твоја жал со погрешна личност. Едно што така сите верски идиоти посебно на форумот ми сте некако одбивни и генерално сте многу затуцани луѓе ама ај такви ве напрај господ па него жалете им се, ама кога па уште и ми солите памет посебно за работи кои воопшто ги немам речено е тука веќе се прелива чашата.
Така да пошто и првиот пат не си бил изненаден тогаш можам да продолжам пошто очигледно ти се слади и немаш ништо против. Значи да ти ебам тоа жената, ќерката или ќерките, сестрите, мајкати и се женско во фамилијата гомно едно религиозно затуцано.
Следниот пост наместо да ми бистриш политики и да ми јадиш гомна очекувам да постираш тоа што треба на што се должи твојот генијален заклучок дека јас на било кој начин го бранам заменик министерот во спортивно ќе сметам дека уживаш кога некој ти ја спева цела женска фамилија онака во духот на христијанството. Ако некој ти ја еби сестрата немој да се љутиш, напучи му ја и другата.
Така ве учат нели, така проповедаше спасителот твој.
Владе, владе... зошто ја вртиш темава за мене. Јас не сум крив што ти си станал магаре. Твојата лутина сврти ја кон оние кои в ум те отепаа. Но пошто искажа тешки зборови преку кои јас не можам да преминам и никогаш не сум преминувал работава ќе ја решиме на машки начин. Затоа што јас се трудам да бидам верник, ама истовремено ме сметаат за еден од најголемите македонски ултранационалисти. Јас знам само дека во животот не сум отстапил од ништо. Никогаш не сум ебавал жива сила. Сум отстапувал само пред оние кои се достојни да се почитуваат.
Ќе ми кажеш на кое место да се најдеме очи в очи само јас и ти. Ти одбери го местото, се нека биде под твои услови, ама ти да се појавиш. Пошто еве толку си храбар, ми испцу се по ред, така што не смееш сега да ме одбиеш и мораш да се појавиш инаку ќе излезиш најголемото гомно. Епа гомно едно, кажи каде да се најдеме бидејќи така одлучно исплука по мои најдрагоцени нешта. Мораш да излезиш имам право да ја бранам честа на сите оние нешта кои ми ги навреди. Не знам кој ѓавол те натера вака да си го заебиш животот, од пишувањата досега требаше да сфатиш дека не сум ти јас како македончињава.[DOUBLEPOST=1478517611][/DOUBLEPOST]Те чекам пичлеме, јави се.

Последно уредено:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.961
Поени од реакции
18.112
Навистина курвичето Тамара имало 19 години?

Член од
14 август 2006
Мислења
45.510
Поени од реакции
85.007
Што?
Сакате да кажете дека оваа од Елем, со Диме шо беше, имала 19 години?

Kajgana Shop

На врв Bottom