Фан Клуб: Барселона

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
Формата не е битна за Ел Класико, милион пати се докажало тоа, само силна мотивација.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
:чда:
Дечки, да ви се пофалам, Македонецот на линков сум јас. Кога ме исконтактираа дека сум добитник си реков некој се заебава со мене, да си добиете и вие вака еден ден. :D:cool:
Честито, со здравје да си ги носиш :)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.432
Поени од реакции
39.044
И јас не сум баш оптимист , утре Реал може да ни направи солидна разлика од 4/5 бода.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Ако сакаат да тепаат утре, ќе мора да се дадат 3 гола. Со онаа одбрана и онаква игра на Сампаоли и цела Севиља, два примаме ко од шала.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
Мора да се искористи секоја шанса која ќе се направи, овде посебно алудирам на Суарез, не смее да си дозволи да ги промаршува оние 100% шанси како досега. Се надевам дека и абдалот на гол нема да го ѕвекнат неговите 5 минути во глава и да направи некој од неговите стандардни киксови, посебно на високиот пресинг на Севиља тоа ќе биде погубно. Само со максимална ангажираност и пожртвуваност на цел тим може да се извлече позитивен резултат, со оглед на тоа каква атмосфера ги очекува на Санчес Писхуан.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ќе не оддуваат вечер Севиља. Одлични се дома, ние од друга страна сезонава една утакмица немаме одиграно на високо ниво 90 минути. Поготово имаме проблеми кога се соочуваме со екипа која знае да изврши притисок, плус без Иниеста...
Многу, многу ќе биде тешко да се дојде до трите бода вечер.

Член од
29 април 2015
Мислења
4.311
Поени од реакции
4.231
Ја па мислам дека полесно од очекуваното ќе победиме. Не заебавајте со МСН здрави несмееме да се плашиме од никој. Желба ми е само да не почне со Ракитич - Бускетс - Гомес... Мора да игра или Рафиња или Денис.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Солиден и очекуван состав. Се надевам дека Бускец конечно ќе одигра еден натпревар над неговата очајна форма.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.225
Поени од реакции
7.312
Солиден и очекуван состав. Се надевам дека Бускец конечно ќе одигра еден натпревар над неговата очајна форма.
Истото ќе го пишував. Буси ако е на висина на задачата нема проблем да има.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.767
Како ќе изгледа тимот кога Иниеста ќе се пензионира . :shook:
Зар не можеше наместо Арда , Денис и Гомеш да се донесе некој екстра квалитетен плеј .

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Многу лошо. Играчите делуваат физички инфериорни спрема овие од Севиља и не се способни за никаков пресинг и притисок на средината од теренот.

Ок тешко гостување е ова ама тимот не изгледа добро

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.432
Поени од реакции
39.044
Памти некој кога последен пат Нејмар изигра на ниво? Дупка е циганот во последните 20тина утакмици.
И со бод би бил задоволен овде , партали не прават.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Со оглед на играва премија е резултатов. Нека почнат да играат у второ зошто ни бод нема да видат.

Kajgana Shop

На врв Bottom