Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ванамејкер за 2 поена, Андерсон за 3, Браун за 2. У реду е пичка ти матер у курац веќе.

http://www.euroleague.net/

За пола кош влезе у спортлајф. Ај ти барем паднат си , ако влезе Ханга ќе си апнам од гзот. Црна дупка имам у меморијата шо се дешаваше по патот од кладилницата до дома , жив го нема листот. За 300 уплата ми носеше 3700.

Отиди пријави изгубено ливче ако испадне добитно.

Како оде уплаќањето тикет со картичка преку страната на кладилницата и утре му даваш пари а тие ти го даваат ливчето или грешка сум јас нешто?
Кога се логирам на спортлајф страната, кликам на пример на некој тип (1и3+) не е битно и типот се става во тикет, го отварам тикетот и има Исчисти или Внеси..дали може вака да се уплате или?

Schroeder +
Aldridge +
Griffin +
Paul -
Wade -
Uplata 500den

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Reactions: Me2
Како оде уплаќањето тикет со картичка преку страната на кладилницата и утре му даваш пари а тие ти го даваат ливчето или грешка сум јас нешто?
Кога се логирам на спортлајф страната, кликам на пример на некој тип (1и3+) не е битно и типот се става во тикет, го отварам тикетот и има Исчисти или Внеси..дали може вака да се уплате или?

Не може. Мора пред да почнат натпреварите да појдеш во кладилница и да дадеш пари - земеш тикет. Картичката само го заменува пишувањето шифри и типови на ливчиња. И исто им дава на кладилниците детален извештај за тебе, што играш, како играш, колку играш, каде играш, курци палци :)

Ханга +10,5 ептен убаво го даде, сега останува уште Шрудер на +14,5 да го даде.[DOUBLEPOST=1477619792][/DOUBLEPOST]И копачка, и спорлајф и моцарт да им ебам све живо, Шрудер од 12,5 на 14,5 го кренаа и нормално, 14 даде и го извдија. ПУШЕТЕ КУР!

Последно уредено:
Na tiket uplata 40€ dobivka 1200€
me padna samo Cska-Unics 169.5-
Utakmicata si bese pogodena zaokruzena, uste 7minuti imase smeea 127poeni imase smeea uste 42 do kraj rekov nema sansa da dadat nad 40 za 7min igra , i naednas pocnaa brzi napadi bez promasaj,trojki,fauli,slobodni, 50kosa za 7min :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Ферер-Троицки 2 @ 2.00

Ферер има проблеми со жуљеви, а и во лоша физичка состојба е, вчера ќе погинеше против Соуса у вториот сет. Троицки игра одлично неделава, против Андерсон ако не се лажам испали 27 асови, вчера лесно го исплеска Тием кој е топ 10 играч. Квотава ми има големо валуе со оглед на тоа дека Ферер е дупе годинава и го плеска кој стигне, а згора на тоа и жуљевите...

Decki Ferrer ne igra so neznam koj tuku so otepaniot Troicki i pokraj toa so imal nekoja sitna povreda i vcera tesko odigra vtor set, treba da go tepa na Troicki. Odlicna kvota na Ferer

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom