НБА сезона 2016-2017

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 јануари 2015
Мислења
1.044
Поени од реакции
983
Denver se najnekonstanta ekipa vo NBA,neznam koj pat imm e ova da prokockaat 20 poeni prednost,Maloun go zaborai Nurkic,deckoto e najdobar na mecov,a cela cetvrtina ja sedi na klupa

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Кај гледате статистики,стрелци,асистенции,скокови по завршување на утакмица ? Дајте некоја добра страна или апликација ...

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Сакраменто , клупата има повеќе поени од стартната петорка на полувреме , браос.[DOUBLEPOST=1477538379][/DOUBLEPOST]Добро Лејкерс планираат пак да обезбедат барем плеј оф ... некогаш ? Вака гледајки им го ростерот, Коби се пензионираше, кој им е сега лидер? Јанг? Денг? Расел? Мозгов? ... за пеза од каква франшиза на што паднаа... нешто финансиски проблеми имат или што е со падот на ЕлЕј ?

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.771
Поени од реакции
11.773
Ќе биде интересен Харден како плеј сезонава, 9 асистенции во 1/4. (y)

Клинт Капела MIP :D

Кај гледате статистики,стрелци,асистенции,скокови по завршување на утакмица ? Дајте некоја добра страна или апликација ...
Симни си the score аплилација.

Последно уредено:
G

garthok

Гостин
nba scores & alerts од google play симни ја, тестирав неколку најдобра е.

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Харден царуууу....од секогаш сум го сакал,еден од моите омилени,каков ѕвер.

G

garthok

Гостин
Добар старт, 19 у гости. Ми се допаѓа тимов многу појак од лани делува, без Казнс добро се снаоѓаат. Нешто што би издвоил за вечерва беше одбраната(y) Ty lawson 3-9 но без разлика многу ми се допаѓа како игра (како мал upgrade на рондо ми делува)

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.342
Поени од реакции
5.438
Сакраменто , клупата има повеќе поени од стартната петорка на полувреме , браос.[DOUBLEPOST=1477538379][/DOUBLEPOST]Добро Лејкерс планираат пак да обезбедат барем плеј оф ... некогаш ? Вака гледајки им го ростерот, Коби се пензионираше, кој им е сега лидер? Јанг? Денг? Расел? Мозгов? ... за пеза од каква франшиза на што паднаа... нешто финансиски проблеми имат или што е со падот на ЕлЕј ?
:kuracc::D:D
Уште преко лето осеќав дека ќе уживам да ги гледам Лејкерси конечно па можда и ќе не послужи среќа дс де бориме за плеј оф:cool:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.822
Поени од реакции
115.879
Харден и Хјустон? Грмехехехеххехехехеех Ајде шетла назад у тоа циркузот. :цицки::цицки:

Член од
1 март 2009
Мислења
8.636
Поени од реакции
10.379
Auu kakov tim ima okolu anthony davis ova zalosno e
Harden 17 asistencii, majls tarner shaq brojki. . Dosta ofanzivna kosarka zasega, se nadevam cela sezona ke bidi taka pa vo plejof neka stegnat odbranite

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.033
Браво за Лејкерс и нивното триумфалноотворање на сезоната. Имам чувство дека Лук Волтон е следиот Фил Џексон.

И секако да не ја изоставиме другарка ми Наташа.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Не алудирав на победите во регуларен дел, општо на цела сезона мислев. Мислам и прокрастинаторот спомна, веројатно Кер си ја научи лекцијата од лани и нема да форсира 34324324 победи у регуларен дел. И јас не очекувам рекорди да бутаат, ама за титула се главни фаворити без никаков сомнеж.
Oк бе еве, се кладиме дека нема да стигнат до финале? :D

Не можев да најдам бет „Оклахома да заврши пред нив у регуалрен дел“, сигурно е луд коефициентот и вреди да се проба ситно.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.822
Поени од реакции
115.879
Oк бе еве, се кладиме дека нема да стигнат до финале? :D

Не можев да најдам бет „Оклахома да заврши пред нив у регуалрен дел“, сигурно е луд коефициентот и вреди да се проба ситно.
Мислиш финале запад или големо финале? Реално неблагодарно е да се предвидува за големото финале, сепак и Спарси се тука, а и не можеме да знаеме што ќе се случува рецимо со повредите, формата и слично. Џабе прдиш со сила, разбирам јас и хејт кон нив и се, нели ради трејдов на КД, ама малце и објективност не е на одмет. Оклахома пред нив, абе ајде. :D

Член од
13 октомври 2014
Мислења
1.094
Поени од реакции
367
Добро бе кај можам да глеам хајлајтс од утакмициве како рецимо што си глеав на старата страна на nba.com , сеа глеам ја упторпастиле и нема хајлајтс (или барем ја не можам да ги најдам)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom