- Член од
- 13 јануари 2015
- Мислења
- 1.044
- Поени од реакции
- 983
Denver se najnekonstanta ekipa vo NBA,neznam koj pat imm e ova da prokockaat 20 poeni prednost,Maloun go zaborai Nurkic,deckoto e najdobar na mecov,a cela cetvrtina ja sedi na klupa
Симни си the score аплилација.Кај гледате статистики,стрелци,асистенции,скокови по завршување на утакмица ? Дајте некоја добра страна или апликација ...
nba scores & alerts од google play симни ја, тестирав неколку најдобра е.Кај гледате статистики,стрелци,асистенции,скокови по завршување на утакмица ? Дајте некоја добра страна или апликација ...
Сакраменто , клупата има повеќе поени од стартната петорка на полувреме , браос.[DOUBLEPOST=1477538379][/DOUBLEPOST]Добро Лејкерс планираат пак да обезбедат барем плеј оф ... некогаш ? Вака гледајки им го ростерот, Коби се пензионираше, кој им е сега лидер? Јанг? Денг? Расел? Мозгов? ... за пеза од каква франшиза на што паднаа... нешто финансиски проблеми имат или што е со падот на ЕлЕј ?
Oк бе еве, се кладиме дека нема да стигнат до финале?Не алудирав на победите во регуларен дел, општо на цела сезона мислев. Мислам и прокрастинаторот спомна, веројатно Кер си ја научи лекцијата од лани и нема да форсира 34324324 победи у регуларен дел. И јас не очекувам рекорди да бутаат, ама за титула се главни фаворити без никаков сомнеж.
Мислиш финале запад или големо финале? Реално неблагодарно е да се предвидува за големото финале, сепак и Спарси се тука, а и не можеме да знаеме што ќе се случува рецимо со повредите, формата и слично. Џабе прдиш со сила, разбирам јас и хејт кон нив и се, нели ради трејдов на КД, ама малце и објективност не е на одмет. Оклахома пред нив, абе ајде.Oк бе еве, се кладиме дека нема да стигнат до финале?
Не можев да најдам бет „Оклахома да заврши пред нив у регуалрен дел“, сигурно е луд коефициентот и вреди да се проба ситно.