Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

A

apidrone

Гостин
:pos::pos::pos:
'Missingtaryan'
One of the biggest concerns for panicked fans is the continued absence of Henrikh Mkhitaryan. It was all happy families at the beginning of the season, but it's as if he has disappeared from the surface of the earth since the Manchester derby.

One theory is that he is stuck in the 'Upside Down', a scary alternative reality full of meals at Wings Restaurant and matchdays spent sitting next to Bastian Schweinsteiger in the Old Trafford stands. It is worse than being dead.
http://www.joe.co.uk/entertainment/stranger-things-are-happening-at-manchester-united/93916

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Разбирам да се пуваш и да прикажуваш на терен :D не ми смета, ми смета е како што вика Ред, ќе се испуваат пред дерби, ќе се изрезилат и после имаш we're sorry, блаа блааа. Тоа PR агенциите да им ги остават акаунтите на раат додека не се соберат на терен нема да биде лошо. Е затоа Рашфорд ќе има кариера, зошто глас не му се слуша ни пред, ни после утакмица, без разлика дали дал 2 гола или имал лош ден.
Не мора да значи Фрос, исто и за Јанузај пишувавте ако добро ми текнува. Мирен бил, глас не му се слушало, талентиран бла бла и после година дена не постои.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Одбранава....
тројца леваци и едно крило кое игра бек, од сите 4ца само еден игра на негова природна позиција.
Ќе биде интересно да се гледа али јеби га, треба да глеам како Торино не` шора сред Меаца.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.051
Поени од реакции
68.042
Не мора да значи Фрос, исто и за Јанузај пишувавте ако добро ми текнува. Мирен бил, глас не му се слушало, талентиран бла бла и после година дена не постои.
Mирен? Малиот ти е Ибрахимовиќ без покритие. На тренингот на Белгија намерно има правел nutmegs на сите, па морал Вилмотс да го тргна на страна и да му кажува дека не е исправно да ги понижува колегите, а од резервите го извадија на сред утакмица, зашто со Переира си шутираа цела утакмица во гол од корна и од тогаш не заигра. Го фатија ѕвездени моменти по само пола сезона со Мојс.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Голема пичка е овој Мурињо. Смолинг и Шо ги седнува послем една лоша утакмица, ама затоа Ибра ќе го игра и на пријателски ако треба, без разлика на тоа што е само статистика на хартија.
Што не каже што е со Мики проблемот, а не се крие ко глушец кога ќе го прашаат.

Пак ќе го гледаме Рашфорд како се мучи на крило заради тоа што Ибра мора да игра. Руни против Сити ја имаше најдобрата партија сезонава, а сега ни во состав не е. Изгледа само он не знае дека против нив се мотивира.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Мамето мамино шо не даваат СпортКлуб пренос :mad:

S

silmarillion

Гостин