Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нешто како асистенција што не завршила со гол?
повеќе како splitting defence топка, низ одреден број на дефанзивци што го пронашла твојот соиграч, може и да заврши и да не заврши со гол, асистенцијата ти кажува како поим дали завршила или не со гол :)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.983
Поени од реакции
23.173
За вечер очекувам иста игра како и предходните,и повторно ладен туш за нас навивачите..

Член од
14 април 2012
Мислења
33.047
Поени од реакции
68.013
Чави тип на топка, кога играч се уфрла позади одбрана. Лоб пасот на Погба кон Ибрахимовиќ против Лестер што го промаши нослето.

Нешто како асистенција што не завршила со гол?
Ако не е завршена со гол, не е асистенција, туку Chance created. Aко е гол, асистенција.

Што правеше Погба за првиот гол? Покриваше некој? Зошто при шутот на Азар пред вториот гол имаше 3ца (ТРОЈЦА) играчи што стоеја сами на 16 метри од гол? Зошто Фелаини место да скокне, клекна при вториот гол? Зошто никој не го пресретна преочигледниот пас на Матич при третиот гол? Зошто Канте беше воопшто пуштен во 16ник за четвртиот гол?
Тоа што си ти убеден дека проблемите се стриктно во одбраната, а не во средината, си е твое. Али немој и други да убедуваш. И на крајот на краиштата, кој е крив што на бековските позиции играат играчи што не се бекови? Кој е крив што Рашфорд игра крило, а е напаѓач? Кој е крив што Погба, играјќи 10ка немаше ниеден шут на гол, ниту па креирано шанса? Кој е крив што немавме никаква одбранбена тактика? Кој е крив што од Мата се очекува да покрива дефанзивно, а е офанзивен играч? Одбраната? Можеби, во твојот имагинарен свет.
Не знам дали си сериозен дека Погба е крив за првиот гол, така да, нема да одделам време за да дискутирам за останатиот дел од постов, зашто ми се чини дека наоѓаш изговори каде што ги нема. Не постои друг играч кој е крив за првиот гол освен Смолинг и Блинд. Не може секоја топка што ке го помине центарот да биде кривица на средњаците.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
имаше наводен твит од братот од Шо кај што се прашува шо има Мурињо против Лук и дека Шо не е ни во составот за вечерва... ама демек одма го избришал..

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Уште нема состав?
Кога ставиле состав на саат и пол пред утакмица? Саат до 45 мин најкасно

Според новинари и слики, Ибрахимовиќ, Погба и Микитарјан се во составот (значи состав, не стартна 11) а Смолинг го нема. Ибра викаат пак се закачал со Сити, не знам, не следев многу деновиве, јас мислам дека ако веќе не може да си го сопре егото, барем да го крене нивото на перформанс.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Проста работа, посебно сезонава, се јачаат пред секое дерби и испосрани завршуваат. Не знам какко не им е срам и не си ги деактивираат профилите. Простотилок. Ланска година истото беше, ко курви за лајкови и следачи се направени по оној инстаграмон.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ибра викаат пак се закачал со Сити, не знам, не следев многу деновиве, јас мислам дека ако веќе не може да си го сопре егото, барем да го крене нивото на перформанс.
Мислам дека изјавил "сретнувам фанови на Сити низ Манчестер, но откако ќе ме сретнат стануват мои фанови". :icon_mrgr:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мислам дека изјавил "сретнувам фанови на Сити низ Манчестер, но откако ќе ме сретнат стануват мои фанови". :icon_mrgr:
Разбирам да се пуваш и да прикажуваш на терен :D не ми смета, ми смета е како што вика Ред, ќе се испуваат пред дерби, ќе се изрезилат и после имаш we're sorry, блаа блааа. Тоа PR агенциите да им ги остават акаунтите на раат додека не се соберат на терен нема да биде лошо. Е затоа Рашфорд ќе има кариера, зошто глас не му се слуша ни пред, ни после утакмица, без разлика дали дал 2 гола или имал лош ден.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
Man City: Caballero, Maffeo, Otamendi, Kompany (c), Clichy, Fernando, Aleix Garcia, Nolito, Navas, Sane, Iheanacho

Kajgana Shop

На врв Bottom