- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 778
- Поени од реакции
- 447
Јас денес ќе играм лудачки тикет, ќе пишувам 20 утакмици од 2 до 6 гола на 600-700 денари уплата, добивка е измеѓу 40-50к, што ќе биде нека биде 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zemi si karticka od sportlife i na 20 utakmici so koef nad 1.4 imas 972% bonus... Na 20den uplata tibide 400-500000Јас денес ќе играм лудачки тикет, ќе пишувам 20 утакмици од 2 до 6 гола на 600-700 денари уплата, добивка е измеѓу 40-50к, што ќе биде нека биде![]()
Cork 2+Кажете некој тенис за денеска или од кошаркариве Евролига ги пуштија во СЛ во допуна
Какво помрачување, од сервис за меч најверојатно до пораз, затоа не го бива да му ебам гроб кај ќе легне.Димитров играчиште
Со Билбао викендов даде 27, Наваро е повреден, Копонен се врати на тренинзи ама нема да игра.Рајс ако игра како на првата сигурно ќе префрли..не знаеше кај се наоѓа глушецов..
Само со таа картичка со која си депонирал прво пари смееш да играш,кога ќе се обидеш да депонираш ти дава две опции за депонирање СО СТАРАТА или СО НОВА КАРТИЧКА.Дали некој имал проблем на 2Win со депонирање на средства. Јас веќе подолго време го имам тој проблем се јавував и во Комерцијална банка и во CaSys, од таму ми рекоа дека до нив не стига никаква информација за обид за депонирање средства, мене ми пишува погрешен формат:број на картичка, милион пати ги проверив податоците и се точни и имам средства на сметката, не знам зошто не можам да префрлам пари, ако некој е запознаен со ваков проблем ве молам за помош.
Со Билбао викендов даде 27, Наваро е повреден, Копонен се врати на тренинзи ама нема да игра.