Хептаграм XI
Ἱερὸς Γάμος
- Член од
- 13 февруари 2010
- Мислења
- 12.381
- Поени од реакции
- 12.388
- Локација
- Македонија
- Веб-сајт
- heptagramxi.wordpress.com
@Ipsissimus може да те продаде на твојот бог, да те купи за поевтино и да те продаде на Алах додека речеш „Бог да ме чува“...
Ти „детето“ бидејќи не можеш да го разбереш, веќе 10 страници на форумов заморуваш со тролања бидејќи не ти е да ти биде одговорено туку за да магично ни покажеш како @Ipsissimus не знае ништо за Телема, а ти ептен разбираш

И милион пати имаме кажано: не е битно ние што зборуваме тука на форум, битно е она што е кажано вие да проверите дали е така со проучување на Законот на Телема.
Не знам како не ти е јасно до сега: седиш во скутот на стариот еон, си се задоволуваш со кебенце наречено надеж кое ти дава топлина некоја, си триеш рацете чекајќи некаква награда бидејќи си мирен, а ги напаѓаш сите други деца кои излегле надвор на снегот и уживаат во денот!
Оди да спиеш ајде... и ти почна со апострофи, со дијалекти нешто. Ако не сакаш да си сериозен на темиве, кажи... можам да го исмевам твоето верување да сакаш да дојдеш да ме убиеш, лесно е тоа да се прави. Седни научи нешто за она што сакаш да го критикуваш и зборувај.

Веруј ми.