Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
Јас повеќе би хејтал фудбалер кој го навредил клубот (Виери, Балотели), отколку фудбалер кој ете некако влегол во конфликт со фановите.

Моментално имаме некоја игра, ама пред неколку години бевме тотално мртви, а единствена светла точка ни беше Икарди кој имаше најмногу погодоци и покрај мртваците околу него и тоа не смее да се заборави! Но не смее и тој да се уфилма и да се курчи дека е бог!

Не го оправдувам во врска со книгата и сметам дека не треба да го продлабочува конфликтот.
Да се извини и да се фокусира на тимот и играта, пошо ова го води во спротивен правец, а треба и самиот да биди свесен.

Исто така сум против плукањето по Ханданович.

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
Му ја искршиле колата 40 души вечерва,наводно пред куќа му седеле,ах точак еден сам си напраи вакви глупости

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.271
Поени од реакции
2.271
Мене ме интересира само како ќе го наречат наредните генерации овој период во кој живееме во кој секој изрод и прдеж пишува книга за неговиот живот. Глупак смрден, 23 години има книга зел да напише. Џастин Бибер ми се прај. А и навивачите се криви бе, кој кур ја купиле книгата. Нека кисни таму по рафтови, никогаш да не се продаде, жал да му стане за дрвото што го исекле за книгата да му ја отпечатат, му ебам фацата смрдена. Икарди мудрецот книга напишал, оф мори мајко :tapp:

D

Darko_ufo

Гостин
Овој Џонтра е стварно мртов лик абе 60459468 уфрлени топки имаш у шеснаестеник Икарди само две 100% шанси имаше и тие ги утна плус пенал утна, нели најдобар реализатор е? 10 пати лошо се отвори во шеснаестеник имаше и ситуација каде со Перишиќ си пререкоа, срамота е да ги имаш Перишиќ и Кандрева и да не знаеш да се отвориш, мада и Де Бур е крив тука, коа веќе практикува таков фудбал треба да игра со двајца напаѓачи.[DOUBLEPOST=1476649711][/DOUBLEPOST]Па уште земал и мрси муда кој биле тие тифози, јаките тифози на Интер а тој кутриот од село од Македонија, јакиот навивач он ќе кажува, кога еден Занети зборува со почит према навивачите... Не Џонтра знае, Икарди е БОГ.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.336
Поени од реакции
47.010
Му ја искршиле колата 40 души вечерва,наводно пред куќа му седеле,ах точак еден сам си напраи вакви глупости
demantirano e ova, ne se desilo nesto vakvo

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Икарди е зелена глава без мозок тоа е точно.
Но и овие ултрас на Интер не му требат уличари заради кои пола стадион е празен.
Треба Карабињерите едно газење како на Српските навивачи во Џенова.
Ултрас во банана држави во Јужна Америка во Северна Италија не треба да постојат.

D

Darko_ufo

Гостин
Икарди е зелена глава без мозок тоа е точно.
Но и овие ултрас на Интер не му требат уличари заради кои пола стадион е празен.
Треба Карабињерите едно газење како на Српските навивачи во Џенова.
Ултрас во банана држави во Јужна Америка во Северна Италија не треба да постојат.
Сверна Италија ако е банана држава тогаш ти си на ниво на Џонтра, 6-то одделение максимум. Како прво Северна Италија иако не е држава таа како територија е една од побогатите делови во Европа, и Италија како држава е посиромашна само поради Југот.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Сверна Италија ако е банана држава тогаш ти си на ниво на Џонтра, 6-то одделение максимум. Како прво Северна Италија иако не е држава таа како територија е една од побогатите делови во Европа, и Италија како држава е посиромашна само поради Југот.
Не сум шесто оделение и многу добро знам за Северна Италија Ломбардија еден од најразвиените региони во Западна Европа токму и затоа пишав дека Северна Италија не е регион од третиот свет па клубот да клечи пред неколку стотини лоши момци.
Ти да не си трето оделение.

D

Darko_ufo

Гостин
Не сум шесто оделение и многу добро знам за Северна Италија Ломбардија еден од најразвиените региони во Западна Европа токму и затоа пишав дека Северна Италија не е регион од третиот свет па клубот да клечи пред неколку стотини лоши момци.
Ти да не си трето оделение.
Па Фудбалот постои за тие навивачи они ја прават атмосферата на стадион, кореографиите и сеа за еден мочко како Икарди да се зборат глупости. Небитни сте... Што кур плаќате тогаш членски картички од тука да бидете официјални навивачи?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.962
Поени од реакции
116.542
Тој шо збореше дека ханда не чинел моментално да се самобанира!
Моментално!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Хандановиќ е ГОСПОД
Знам дека не сте само вие, али ете вие се наместивте конкретно на пенал. После ова денес, ќе сфатите конечно каков ШЛАЈМ од голман е Хандановиќ? Ќе разберете ли дека копитово по 10 бода по сезона не кошта? Абе ова што го направи денес е жива срамота, без грам осет за позиционирање, излета прво во празно па после си даде автогол. Каква беда од голман еј, не можам да поверувам и да се помирам дека после Толдо, Цезар и компанија ни брани ова сеченово копито.

Иначе денес фудбал игравме до 1-0, т.е. до шансата на Икарди со глава на 1-0. Од тогаш дно, 0 шанси, 0 визија, све 0. За кој кур го купивме Барбоса за 34234243243242 милиони бе? За Едер да игра пред него??? Абе ајде и Де Бур се испогуби денес, маме си еба. Друга ствар што е лоша за нас е тоа што сме премногу зависни од Банега и Марио, т.е. ова го докажува фактот дека клупата ни е нула. Мора да се пазари у средина зимоска, за одбраната па да не зборам.

Се на се резил, изгубени бодови дома со Болоња, Каљари и Палермо, немам коментар...

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Па Фудбалот постои за тие навивачи они ја прават атмосферата на стадион, кореографиите и сеа за еден мочко како Икарди да се зборат глупости. Небитни сте... Што кур плаќате тогаш членски картички од тука да бидете официјални навивачи?
За мене набилдани со тетоважи ултраси не се прави навивачи и верувам на приказната на Икарди со земањето на дресот на детето.
Интер доколку сака да биде топ клуб во Европа со ултрасите нема да биде од нив ќе бегат и спонзорите и правите навивачи.
Секако за атмосфера ултрасите се добри но носат многу непогоди.

Инаку оваа година ЛШ ако се пласираме ќе биде премија.

D

Darko_ufo

Гостин
За мене набилдани со тетоважи ултраси не се прави навивачи и верувам на приказната на Икарди со земањето на дресот на детето.
Интер доколку сака да биде топ клуб во Европа со ултрасите нема да биде од нив ќе бегат и спонзорите и правите навивачи.
Секако за атмосфера ултрасите се добри но носат многу непогоди.
Кога во последниве 10 години ултрасите на Интер направиле некој проблем? Плус и Икарди самиот си кажа и се извини на Твитер или Инстаграм дека ја претерал со приказната, дека не било така и дека тоа го пишал во книгата само за да покаже какви емоции му се јавиле тогаш.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Абе кои ултраси не си прајте бајрам на паметот, навивачите односно тие тифозите, ултрасите на Интер се едни од попичкарските навивачки групи у свет, тука негде се и тие на Милан.
Ги бива само за праење кореографии и ништо друго. Никад не се слуша навивање на трибини, да двојат од обичната публика ко прави тифози, ко оние на Лацио, Рома, Наполи.
Овие се лингури кои што немаат гз да удрат против управа со протести со курци палци ако не им се свиѓа работата на клубот туку се фаќаат за играчи.
Икарди на нив им е крив што клубот 5 години не знае кај тера. Му сереа на Балотели зашто го фрли дресот а они истото го направија кога Икарди и Гуарин им ги дадоа дресовите на утакмицата со Сасуоло.

Денеска да не се понашаа ко задња стока и да не свиреа цела утакмица можда Икарди немаше да го промаши пеналот, цела екипа денеска играше под притисок.
Ултраси, све би убил тоа.

Член од
29 март 2013
Мислења
4.707
Поени од реакции
4.552
Овие ултрасиве на Икарди ли најдоа да му се курчат, кај беа кога управата го малтретираше Снајдер и го продаде за кило семки? (ова само како пример)

И уназад за ред други работи кои се дешаваа поради секакви курајбери горе во управата...?

@Stefan-kobe

Јас ти гарантирам дека во сезоната со Мацари Ханданович не избави од тие последните (заслужени) три места од табелата. ;)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.962
Поени од реакции
116.542
Овие ултрасиве на Икарди ли најдоа да му се курчат, кај беа кога управата го малтретираше Снајдер и го продаде за кило семки? (ова само како пример)

И уназад за ред други работи кои се дешаваа поради секакви курајбери горе во управата...?

@Stefan-kobe

Јас ти гарантирам дека во сезоната со Мацари Ханданович не избави од тие последните (заслужени) три места од табелата. ;)
Не ми го спомнувај, значи го ПРЕЗИРАМ, ГО МРАЗАМ, не сакам пред очи да го гледам.

Kajgana Shop

На врв Bottom