Фан Клуб: Интер

Пак де кур да го вадиш банега,да им го стаам и никад да не им го извадам на тие плавите по дома што ти шетаат!

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Eте кога ќе утне шупакот Икарди ќе примиме гол, и мртвите како Џонтра ќе ја криват само одбраната!

Ќе го молиме манчини да се врати.Кур ќе дојде уште еднаш ако има малку гордост.

DE KUR podhitno otkaz inaku ojdovme vtora liga. Sramota tolku iskoplensiran trener od Macari sme nemale.

Добар голманот, и еба матер на цела утакмица, боље да го примеше тоа што го одбрани него вака со све топка да си влезе у гол откако претходно исплива како Цацко у скечот ме виде ли мамо.

Ова и Манчини го можеше, кружи ко киша око Крагујевца, 0 шанси за гол и изгуби си од боса екипа. 1-0 поведуваш и прв потег го вадиш единствениот организатор на нападите и ставаш детиште црно, не Брозовиќ, не Кондогбија туку Гнукури, играч планиран за 3та постава и да влага у 88ма на решена утакмица. Аплауз.
Си купил талентиран бразилец кој го барал цел свет ти у игра пак го внесуваш Едер со тетратка фризурата.

Битно Икарди промаши пенал и шут со глава, сеа најсреќни се Дарко уфо и тие истите како него ретардирани тифози односно богови позади голот. Да бог да се сруши трибината еден ден.

Крфта да ти ебам у пичка глупава екипо сдбвфѕгеббгбфѕњебцвсадгцвсаиѕвуи

Dali ima nesto korisno napraeno imigrantov Eder od koga e dojden u Inter krvta da mu ja ebam neandretalska

Пак де кур да го вадиш банега,да им го стаам и никад да не им го извадам на тие плавите по дома што ти шетаат!

Сами се победивме, го извади Банега што буквално со Марио ја контролираа средината и пренесуваа топки напред. Нај Гнокури и Медел толку им е капацитетот реално, нит можат да повлечат напред нит знаат. Го става Едер кој после Паласио е најстерилен напаѓач во тимот а на клупа го чува Барбоса.

Криминално второ полувреме, кој знае колку е срање атмосферата во клубот пошто е неверојатно со оној ростер вакви резултати да вадиш. Икарди е бот, тоа е јасно, ама оние драми надвор од теренот не помагаат никому. Верувам дека Курва Норд ќе извлече поука од денешниот натпревар, исто и Икарди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom