Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се согласувам, солидно филмче, препорака и од мене, иако како што видов, повеќето веќе го гледале.Captain Fantastic со Aragorn го гледаше некој? Одличен е филмов за тепање време, некој микс е на драма и комедија. Од мене има препорака.
И со ова се согласувам, иако морам да признаам дека бев малку разочаран заради изборот на Данците годинава, зашто по малку наликува на ланскиот нивни претставник, Krigen (A War). Данска, инаку е една од најуспешните држави последниве години на Оскарите: во последните 6 години само еднаш не успеле да влезат во shortlist-ата во јануари (во 2014), и имаат дури 4 номинации и еден Оскар (за Haevnen, во 2010). Некако повеќе ми се допаѓаа нивните претходни кандидати, како Jagten (The Hunt), Haevnen (In a Better World)... Годинава според мене сепак Шведска има подобар претставник - En man som heter Ove (A Man Called Ove).Land of Mine е супер воена драма![]()
Одличен филм, сега го изгледав, многу брзо ми помина, не трепнав.Не можев да посакам поубав роденден: конечно се појави мојата прва десетка од филмовите за 2016, и тоа од нигде-никаде, односно филм за кој вчера немав ни слушнато. Perfetti sconosciuti (Perfect Strangers), италијанска драма во режија на Пауло Џеновезе. Филмот беше ежење од старт, до крај.
Имате тајни? Дали им ги кажувате на вашите блиски (сопруг, сопруга, мајка, брат, сестра, другар, швалерка...) или има нешто што го чувате само за себеси? По филмов, убеден сум дека постои нешто кое ги знае сите ваши тајни: вашиот телефон. Затоа, чувајте го како очите и на крај памет да не ви падне да играте некаква глупава игра слична како оваа од ова мало ремек дело.
A must see! ОДМА!
![]()
Знам, грешно се изразив. Не знаев како да го опишам ефектот кој го добива гледачот како последица на high frame rate-от, па лупнав без врска.Злате, чистина/кристалност на слика нема врска со fps -.-
ФлуидноЗнам, грешно се изразив. Не знаев како да го опишам ефектот кој го добива гледачот како последица на high frame rate-от